нормальна забавка. в мене був двухствольний. шарик діаметром сантиметр пробивав фігуру шкільного танку з заліза 0.5 см льогко!) А пугача таки в руках розірвало, тільки резинку знайшов. А коли однокласник пугачем застрелився то повикидував то все нафіг хоть і жалко було..
то ви може, й башмаки два лівих носити ще не звикли ??? звертайтесь до пана К, він навчить, незадорага _)))
головне щоб підшибники були гарно змащені та не квадратні, все інше то пусте. в мене на возику від моторолера колеса то їде аж гай шумить.
та якби ж то так то я б як ясновельможний би на бричці їздив би та тілько кнутом по спинах би їх лупив щоб дужче бігли, галопом. отаакоєот
Добрий вечір,до Польщі збираюсь,знову безсонна нічка жде попереду...ех,і коли та стабільність наступить.
Пане Юнкерс,це по вашій частині,якщо пам"ять не зраджує. Лисий гудзик ось в такому виконанні та надписами-цікавинка?
Можливо. А можливо, кожен так думає, і не поїхав ніхто. Пропоную хто там буде з присутніх подивитися, і відписатися тут. Навіть на відсотки не претендую. По задумці, десь на ось цій стороні має бути кам"яна стежина, а там треба дивитися довгий примітний камінь. Одне біда: на фото бачу лиш асфальт...
ось знайшов як безпечного самопала склепати та щоб і бехкав гарно, гучно та весело. отакоєот https://www.youtube.com/watch?time_continue=363&v=aec2eMQRJoM