З ватою пам'ятаю ще один кумедний випадок із свого житя,в гуртожитку в 9 е-жці ми святкували днюху,хтось заснув з бичком,від того бичка почав тліти матрас,і шо характерно на ранок коли я ввімкнув світло то світліше не стало,а стало видно тіко спіраль лямпочкибо все було закопчено чорною сажею,ми с перепугу нічого кращого не придумали як залишки того матрасу запхати в мусоропровід,а там така тяга,що просто ..... дим кажуть було видно за кілька км.... Нас чуть не вигнали.... але пронесло.Дурням везло.
А на сідниці? Вітаю товариство! Патура доходила до +14, соняшно та тепло. Почалися весняні лови - вчора купив отакого химерника - http://www.egun.de/market/item.php?id=6302277
Колись в общепіті були такі стільці на трубчастих ніжках стальних,ми стирили один поломаний і з тих ніжок вийшло аж 4 дробовика.... навіть потім змагання проводили хто попаде в кролячу шкуру в вигляді зайця,я в дома стирив ,ми їх до бісу багато тримали тих кроліків,мав Верховину4 і можливість косити конюшину з люцерною мішками....по колгоспних полях....
Соррі комради-фоток поки небуде.моє щєстя,шо небувім з вами<електрики дали 380>.в сусідів погоріла техніка.
Пояснюю за картинку. Випадково виявив цікаву річ, оці написи на авках кликабельні, та прив"язані до гуглкарт: Якщо зазначено якесь місто, наприклад Черкаси, то показує Черкаси. А може показати і щось інше, наприклад маршрут, у даному випадку від Сяну до Дону, адреса пана Дмитра (кочує, чи що? ).
Всім привіт.Як ся маетеся?бачу люди вже на коп потихеньку вибираються,гайну й собі мабуть у субботу.Прошу вибачити вчорашній прогул,мав поважну причину,ремонтував Славутку свою,проблема була в дискові зчеплення(репнула одна заклепка що тримае сепаратораз пружинами і його викривило)замінив усе в зборі.Купив Сенсовське,кажуть міцніше і на більші навантаження розраховане,вироблене в Словенії.побачимо чи надовго вистачить?
та дарували б вже два відразу. то хоч возика якого скласти можна щоб гній вивозити а так що з тим одним коліщатком робити? хіба що з гори запускати у річку
А ще в нас епідемія, син заболів,2 дні 37-38.С, по школі теж половини нема, сьогодні в дитячій пол. аншлаг народу жуть. отакоєот.
ач перебірливий який. він ще коліщатко до автівки по малюнкУ підбирає. теж мені естет доморощений вишукався))))))