є вихід. вирощуйте нутрій. майже бобри тілько хвіст троха інакший. ще і панську шапку пошєте собі, отую високу щоб коли ви йшли усі кланялися. а з зубів намиста робитимите. тілько у червоний колір тре фарбувати щоб усі гадали що то корьари
Нутраки це не кошерно,тільки бобрака,напевно спочатку його до стоматолога а потім лійку в морду і пшінкою
і тварючок загубете і гешефту не отримаєте. бо усім відомо що бобри деревину жеруть тож годувати їх пшінкою чи ще якимсь збіжжям то тілько переводити харчі. отакоєот
березену йому(ісконно руське дерево) в пащеку,і хай на пелети точить,буде подвійна користь....сало бобряче,смалець лікувальний,і палєти на зиму в котел. А шкурки канадцям на експорт,бо у них штраф за бобра пьєтьсот долярів канадійських....
Це навіть не я, а інша присутня тут людина. Може, навіть і Ви. Тю, то заради хвоста все ж і задумувалося. А тому тільки бобер, тільки хардкор.
шайтанама! я того карамультуку у руки б брати побоявся а воно з нього ще і стріліти наважилось вставив усі три відяхи. я досі в шоці.
Піду на пенсію, то заведу бобрячу ферму та вирощуватиму. То школоло безмозке.... Якби батько побачив, та побив на спині ті залізяки, то знав би.
дивлячись на те все розумієш що оті самопали з розклеманої на кінці трубочки та сірки від сірників були лише невинною забавкаю
Через ті самопали всі пройшли,де кому ще мізгів хватило на дробовик(аля мушкет)а останній піск тої моди було переобладнання пістоля що стріляв пневатичний пробками за 40 копійок,дуло якого перевтулювали на малокаліберний патрік 022 і навіть по котах з собаками вціляли....Правда до рідної пружини приходилось додавати гумку з наружі як правило вирізаної з старої камери велосипеда.Але то часом стріляло,через раз,видно удар по капсулю був слабенький.
і ще мені старший брат подарив таку ружбайку,стріляли металевими кульками,в батьківській хаті на дверях є памятна відмітка від такої гвинтівки.
ще як в школу ходив, то копали з друзякою на старій дорозі, чого там тіко і небуло, раз патронів від мавзера штук з 50 копнули, ух і бухкали в багаті. Дома зажмеш патрика в тиски і цвяха до капсуля і молоточком, уу, вещь, добре що маску вдів для плавання ато пісець, так гухнув . Після цого плюнув на цю затію і переключивсь на авіомоделювання. А щоб знаття то приникать оті житони що копнули, снайперський приціл і гранат. але хтож знав що каски дарить буду, а їх на металобрухті на весь райберт хватило.
Все дитинство пам'ятаю я щось конструлював,спочатку пиляв всякі літачки на гумовках,планери,змія ми могли на 15 хв.зліпити з кількох газет правда і палочок,потім пішли всякі пілотажки ,бойцовки з двигунцями КМд як правило ... А потім я в бібліотеці знайшов книжку про ракети,і тут мене понесло...... запуски були регулярні,сходилась купа дітей сусідських...аж поки одного разу не тарахнув ракетний двигун мені буквально перед носом при підпалі ....очі залишиись цілими,правда без бров і вій....і ще пострадало демісезхонне пальтішко...прогоріло і там якась вата тліла довго і воняла... Тоді я зрозумів що рекати треба запускати тіко через електрозапал,був косфіскований з старої парти фізкабінету пульт з різними кнопками і тумблерами і навіть дямпку контрою я поставив ,щоб знати чи ніхромова жилка ціла при запалі.... Ото було весело жити і цікаво.... Аж поки недалеко не впав літак дюралевий....корпуса якого ми частини розпиляли на порошок ,змішували з інш. інгридієнтами і потім робили бомбочки,випробували на шкільних перервах. Скінчилось все для мене печально,я знайшов бочку якогось тротилу чи х.з. чого яким мали пускати дим на полях від морозу чи чогось іншого, прикотив під шклу і підпалив..... була евакуація,був наказаний незадовільною поведінкою і ледь до міліції не попав,батьки відмазали.....
Доброго дня будьте здорові! В нас +10 багнюка, весна прийшла, річка до городу підбираеться,шо вона там забула. Бачу в вас вечір спогадів про радісне безтурботне дитинство.