Неправильно. Нехай ввечері дам відповідь. А до того можна вгадувати. Підказую: картинка пов"язана з одним з тут присутніх камрадів. За певних умов вона може може з"явитися і на вашому компі.
Так то пан Ка. свою територію помітив,в ширш.. де всі підпадають під відсотки...а здовш не ясно,явно не допрацьовано і з низом теж проблеми виникнуть бо то крим виходить...чи мож в нього до Босфору все схвачено...
1918 рік. правільна мапа України. усе інше гівно. треба вертати окуповані території у повному обсязі та витребувати контрибуцію за користування, окупацію та те що засрали землю кацапи. населення на тих територіях можна знищувати або депортувати за кордон.
Він там "наш, але не весь". Я на початку місяця викладав фото тієї карти з музею. Їх там навіть дві виставлено.
Ту половину хай татари забирають,і хай самі вирішують шо з тими кацапськими поселенцями робити. разом з коритами ржавими в бухті.
постав у воду в тепле місце. Коли набубнявіє і на вулиці і тебе в рАстові сонце над кібіткою буде підніматися високо просто прикопай кінець пагонця ( не попутай! пагінця а не свій!) в грунт.
думаю що хочуть літака продати, а от як переганяти ще думають, чи по жд, автостраді чи своїм ходом. то секретна карта.
відсоток великий, бо перед тим чубуки були пару сезонів прикопані, але ще не відрізані від "мамки" хабаропровід ... три !!1
Доброго дня Бачу тут пан Алекс тактичну загадку поставив аби в посполитих не виникали крамольні мислішкі А я сьогодні сотворив таку собі будку під назвою брудер з мікрокліматом для бройлерів,хочу сальну породу вивести,щоб на три пальці сала нарлстало на кожному
щоб три пальці сала було то тре садити їх та кошиком накривати щоб нікуди немогли ходити і примусово пшінкою годувати. тоді і сала буде багато і мнєсо м'яке буде
Прикопані,то зовсім інша пара кальош,ті майже завжди приймаються....а пану Ка хтось відростків накусав...то з ними гімер ще той.....поки не вкоріницця.
Тоді ввам як німці з гусаками роблять перед Різдвом,сажать у спец.сідала, накривають тіко шия торчить і через лійку горох засипають прямо в шлунок.....через місяць вони вже не ходаки,сидять і сруть....
заодно і проблема з газом вирішується,тільки тре напрацювать технологію як його відловлювати і в котел для обігріву