доброго всім дня!в нас+5,малохмарно.вчора трохи помісили болото-знахідок так собі.фото опісля-зара бігтиму в будівельник.і гайда приймати холодні ванни/через гідроудар-репнув кран.повний підвал води.можна рибку ловити/
В7 доброго ранку ! На дворі похмуро, сонця нема, вітра нема, +1, дощить. Вчора покопали на пляжу, перевірили "дальнійкардон", набрав металу 20 кіл за 20 хвилин _))) Перейшли на "турнеГі", позбирали троха копійок акрабатних, та поїхали додому. Позавчора їздили копати на схилах Дніпра. Зранку погода була нормальна, а от коли дотопали до хабарних місць, гайнув дощік зі снігом, та нагнав нас додому. В залишку, наколупали кілько копійон від "серунів", трохи війни та звичайного хламу відпочивальників, отакеєот ... На пляжу копати можна, але не усюди. В лісополосі 50/50, тобто, треба було брати рискальруб _))) Отже, ранкова кава та до музичних справ !!!
Ще мабуть рано на бруньки дивитись,походив пмо городі, на плодових маленькі є,але чи не перемерзли,х.з.будем бачити ,вже мало чекати лишилось...мене більш виноград цікавить,шкода якщо пропала лоза.... Кріт видно під купою дошок зимував бо там вся земля перевернута... І ще восени висадив квітку на вулицю,жінка гвалтувала що пропаде,але дивлюсь зеленіє як кактус в пустелі...
що до вінограду. ану скажіть хто тяме що з чубуками робити? бо той малий халамидник Дітріх завіз мені чубуків каже гарний віноград та сказав що у лютому тре його з льоху діставати та у розчин ставити щоб проростали але що за розчин та скілько пророщувати несказав. і сам десь зник. от я і незнаю що з тими чубуками робити, а викинути шкода бо хочу нормалний віноград а не ту лідію яку тілько заради холодку і тримаю
Послухав кліп як в морду током,тьотки гарні,сіськасті,а кацапи взяли і споганил все,це така реклама шоб в наш Крим мужики їхали,своїх тьолок немає чи всі уродини....х.з.
Я в звичайну дощову воду ставив (в пластикові пляшки ) на підвіконник,ждете коли бруньки розпустяться і корінці тоненьки пустять,потім акуратно висадити,в мене приживались 3 з 10 шт.але то може в мене руки такі....
цую пьосінку співав ще у середині 80 такий собі москаль сєр гєй мінаєв. тоді то була пародія на мордутоком бо той морду током був дуже популярний. а оце зара витягли її знов бо свого крім півнів з гімна нічого вигадати неможуть. отакоєот
Вітаю панство з понеділком. Ні, не все. Пляшки з тими чубуками обов"язково виставляються у теплиці, яка розрахована для рослин висотою не менше трьох метрів (адже виноград високий, і чубуки не захочуть пускати коріння в маленькій теплиці).
Тож ми не коку розводити зібрались,чи то такий шифр....лоза винограду замість лози коки... Може наш Мічурін вже привив ту коку на виноград!Га,шо,не чую!
Як то нема? Подумай сам: виноград росте високим, і тягнеться багато більше трьох метрів. Якщо чубуки побачать, що ти поставив їх у маленьку теплицю, то вони не захочуть жити у такому місці, адже їх генетична пам"ять підказує про висоту і простір. І взагалі: а в чому проблема? Адже ти вже побудував велику та гарну теплицю, став туди, і буде тобі чудовий смачний виноград. А камрадам вино. Не здивуюся. А портрет Шевченка у клуні вже замінив на портрет Ескобара у клуні.
А який відсоток тих що повсходили,бо чомусь у мене не високий,хоча колись бабуля покійна майже всі гілочки до пуття доводила....
бо ти брехун великий.більший брехун тілько реббе Похабич. а ти з ним злигався то і від нього набрався. а віноград у теплиці не росте бо в нас не північ москальска де і вишна та абрикос дивина в нас нормальний климат не тілько для вінограду але і для інших південних рослин
Так він не вирощував а був менеджером....знав кому продати за дорого і логістикою займався....голова одним словом варила в нього хоч і мало грамотний був.