А як у кого виглядає на урожай 2017? Бо у нас окрім черешні напевне буде дуже слабко - плодових бруньок майже не видно До речі - сьогодні побачив шпаків, а голоси чув ще в понеділок, але думав, що здається.
не деус, але прикольна. Сьогодні типу баланс в авт. х. там +87 і все, припустив ще нижче катушку 05 см до землі і все гут +90. фольгу _08-12 кида, пивна +45, кришку з сітра теж +45 але чуть мет відголосок то некопав.алюмінєва пров +32, катьки пятак +76. З ручним балансом ще погратись і з токами, х. з включив баланснув, даж якщо +76 грунт вперед копать.
Я на р.З.Буг вже качок бачив,видно було як дзьобаки собі чуть не в дупу в піря поховали,думали вже літо.
Тут по Фортуни цила тема десь э.Працював Фортункою-для саморобки досить непогана клюшка.Артурка на замовлення до них катухи робе,недорого.
Якщо на г. Піп Іван, то там рятувальники-волонтери живуть і на рахунок переночувати не знаю. А якщо полонини з закинутими будинками пастухів то просю в лічку, перетрем
Вітаю панство. Сто років сюди не заходив.Все якось часу не було просто поспілкуватись. Десь-колись перечитував що ви тут писали.Все десь поспішаю. Сьогодні відкрив сезон.Нарешті.В лісі болото.Земля м"яка,копається легко. Особливих фото не робив.Трохи покатались,побуксовали,покопали,находились. Знахідок вкрай мало.Але вперше знайшов щось по скіфах.
я вчора зрізав стару плодоносну яблуню...Омела заразила всі яблуні, що робити не знаю...Їхав на Київ і офігєл.Раніше не звертав уваги. У нас омелою заражені всі осокори і тополі.ВСІ!
то так нада, потім топольки і осокорки зрізуються на деревину, зараз акацієва пішла, а там і дубкова омела зявиться, все по феншую а на полях медуниця вже як бурян, того і дивись земля під с/г нейде, тіко бід будівництво.
Доброго ранку панство, таки понеділок, дочекалися нарешті, ато за сірими буднями і вгору ніколи глянути