То якщо сьогодні прощенна неділя,то всі хто винен пану який зараз безсовісно спить,сало,сємкі,лямпи,відсотки,ще щось,не винні йому нічого,то є амністія
Саме так. Причому амністія на рік вперед. А хто не встигне, може звернутися до мене. Усього лише за 50 % дам індульгенцію на той же термін.
Ви сходіть,послухайте чи синички по весняному співають,заміряйте скільки сантиметрів води в твердому стані залишилось,і нам скажете,а ми Вам поспівчуваєм
То,що набирать клієнтуру для купівлі індульгенцій,на опті яка скидка буде,і мій процент в якій цифрі???
Вся клієнтура ошивається тут. А за відсоток краще мовчіть, бо зараз прийде пан К., то буде на Вас лаятися. Це мені вже все одно, мою репутацію зіпсувати іще більше вже неможливо, а Вам іще бажано його не дуже дратувати.
знач і ТС отримає по тому місцю яке хтів побачити. щоб порядок не порушував. бо реглямент є реглямент і порушувати його неможна. бо від дрібних порушень потім бувають великі порушення а в нас і так у країні бардак коїться великий бо порядку нема. отакоєот
Та поки він хропе на півляксандрії можна витворять що хочеш,можна переворот сотворить,можна назвати його нелігітімним
"Не можна мститись" (с) Тим більше, сьогодні. Чи у Вас якесь інше свято? Чи, може, Ви якогось Вуду шануєте?
Доброго дня. Вчора обіцяв зробити фото. Правда фотограф з мене як ... 1. Ложка - на другому фото те що вдалося витягнути з напису:
Кремяхи знайшов тільки такі (десь є коробка з більшими, але ще треба шукати) Заодно і уламок посуду можливо теж тих часів.
А от ще для того, як можуть виглядати знахідки, які понад 70 років зберігалися в шарах букового листя. Не знаю як на фото але вживу виглядає непогано.
що до ложки. вона як на мене алюмініва, тож АЛ то скорочено алюміній. так як ціни немає то ложка виготовлена до 61 року бо десь після 1961 року, тобто після реформи, почали бити ціну на таких виробах. а коли масово почали використовувати алюміній у господарстві? приблизно на прикінці 19 початку 20 сторічча але через те що там стоїть схоже на совєтське тавро то припускаємо що то ложка часів совєтів але до 61 року. якось так