Що завгодно. У таких місцях металу багато. Біля аеродромів - кольорового. Важливо: в жодному разі не колупайте відшуканих там речей, призначення яких Вам невідоме. Там можуть бути радіоактивні чи отруйні речовини. Все загорнути не могли. Ходіть, і буде Вам щастя. Ох, який вузол...
Відділи УПА й надалі не полишали спроб захопити «пляцувку» АК. Наступний штурм відбувся 21 листопада 1943 р. У ньому повстанці використали саморобний панцерник на тракторних гусеницях з танковою баштою, споряджений малокаліберною гарматою. Танк зламався, а на допомогу полякам з Засмиків прибули відділи АК Владислава Чермінського-‘Яструба’ та Міхала Фіалки‘Сокола’, які ударили в тил повстанцям. Не маючи змоги продовжувати наступ, повстанці відступили56. У хроніці сотні УПА ім. Мазепи, складеної заступником командира сотні ‘Соколом’, повідомляється про цей штурм Купичева: «Дня 21.ХІ.43 р. перша сотня ‘Орлика’ виступила в наступ на поляків в м. Купичів. Втрачено крісової амуніції 985 штук. Стрілен автоматами 175 штук. На полі бою оставлено танку з браку горючого, танка зостала знищена нашими козаками ‘Котляром’ і ‘Василєвом’ під вогнем ляхів. Добули гарматку із танку, а танку..... Ми там сьогодні в лісі копали....танку не знайшли....
Я не скнара,навіщо вам моє сало,доживете до моїх літ своє наросте ,якщо не будете сильно нервувати ,тоді сало не завяжеться,буде бочок з тонкими прожилками тлущу...
В генделику ті пробки (перун би їх забрав к ібен мутер)за гроші,а в полях безкоштовно,тіко спину треба нагнути і попу до гури задерти,і ще покопирсатись руками в гумноліні.
та я то до ваших доживу а от ви до моїх спробуйте. і сало я не ваше просив а свиняче те що ви у льосі переховуєте а переховувати від мене то є гріх великий
Яке сало,зараз піст,млинці з капустою тре їсти,і каву без цукру та заварки пити,та ще додам що нізззя посполитих грабувать а то реббе лямпою по одному місці надає
таке! сало можна їсти завжди!!!! що до кави то тут цілком з вами згоден. цукор дуже псує смак кави коли його туди не покладеш. а щоб реббе лямпою не навернув то відправляйте лямпу мені. тим більш що той гадський реббе чотири роки тому ще пообіцяв мені її подарувати. але що поробиш жид він і є жид
Сьогодні ходив по городі.олна бльомба Од.жд.і усьо.В 17-00 пішов по рибу;2 карася.1 йорж.1 плітка.Може ну його той коп?
Cусідні городи перевірити - то обов"язково. Адже там однозначно мають бути знахідки. Особливо, коли урожай з"явиться.
З обох сторін від мене старі хати згорнули .І тепер на тих(сусідських) городах просто ЖАХ.Все свистить.кричить.Сьогодні в себе під старою грушкою *добув* бляшанку від івасів.яке курва запхало її на 60 см?Копав шо сколупатор
а що риби вже там небуло? цікаво хто її зжер?мать ота грушка і зїла а щоб ніхто нездогадався то бляшанку приховала поглибше
Значить, копайте все. Непотріб у металолом, а корисні речі - на поличку. Трохи міг би допомогти прилад з гарним дискримінатором, але що робиться на місцях старих хат мені відомо. Сигналів там...
Тут біда в наступному: гарні речі трапляються там, де жили люди. Але якщо вони жили там протягом 20-го століття, то автоматично отримуємо дуже багато металевого сміття. Або, наприклад, місця, де народ відпочиває. Там є різні "рижики". Але пробок та іншого непотрібу там набагато більше. І він викривляє правильний сигнал. Десь у темах хлопець виставляв "рижики" з копу таких місць. Але писав, що копає такі ділянки сплошняком, бо МД не допомагає.