колорад стоїть біля столику на вуличній ригаловці, до нього підходять і питають, шо ти пид*р с ленточкой ходил?))))) и починають місити. Шкода шо відео йде 9 секунд*((
Вечір добрий,теж були з 5нива5 в лісі,Копали війну,пару гранат,якусь залізяку під 20 кіль копнув думав шо снаряд ,х.з. на брухт піде,умудрився на окопах грош понятковського і 2 коп 1913 року,правда одна грошовита є знахідка кокарда орлик польский....патронів накопався як дурний мила наївся....і коли їх всіх позбирають....саперку ще в нормальному стані до хати присунув розіравану гільзу 90-120мм латуннку і сокиру. Ще забув знайшов від узкоколєйки купу залізяк такі пластинки що ними рейки стикують.Сміх в тім що до узкоколійки десь з 6-8 км по прямій ....правда розібрали її ще в 39 коли бардак прийшов...на західну.
світлини де? я та і не тілько я без світлин вам невіримо. мо ви десь у молодиці були та горілку пили а нам тут розпоідаєте що хабаря накопали так що ледь до автівки дотягнули його
Пане Ка,вже свині давно накормлені хрюкають у ві сні,а ви старого дядька заставляєте лізти до льоху і робити вам портфоліо,щей не знати чим.... хіба в дружини заберу мобілу,бо моєю тіко слона в притул фоткати.
так я ж не сало прошу зазнімкувати то чого до лоьху лізти? так ви шо слонів замість свиників тримаєте? і як слоняче сало, не дуже жорстке,га?
Ню-ню,я вчора сходив,мало того що снігу сантиметрів до 20,то щей дві льодові кірки,сьогодні резінові чобати оглядав дві дюрки
в нас позавчора такеж саме було, а сьогодні в першій половині дня був добрячий дощик, тому думаю снігу добряче поменшало