Ви не повірете але терра-505 пікае там на раз, і даже не жужить. А от аська глючить добре під таким добром.
до речі, в мене аська під леп не пілікає, трохи може коли на всій чуйкі, а коли -2 ставиш можно ходити ніяких ложняків, І це прямо під проводами
А глоду небагато нада, ставите пізірек на дальньому кінці городу і вони до нього пашуть. А то можна на мотузку прив'язати.
по перше тре пройти ініціяцію. тобто бути прийнятим у копарі. дл цього треба відписатись в цій темі. потім зробити три речі. а саме. посадити дерево, побудувати хату, виростити сина, можна і дочку. вбити синичку або ластівку та закатувати москаля.
на війну клон норм але тре брати щось універсальне. моє слово за вератором. і війна і старовина і бере глибоко
ненаполохайте мені клієнта. най прийде, відпишиться а потім вже ми його цап і на цугундер щоб відсотки сплатив. отакоєот
А от і зря, я першій гарний кошель пьятаків катькиних як раз ІМП знайшов. А залізячча скількі цікавого знаходив він.....
напишіть " історику рідного краю". @Артания не тільки розповість вам все про них, а й так видурить , що ви до віку будете вдячні йому!
Скіфський нак втульчатий трьохлопастний. А от сугубо по вікові принадлежності, то до Йоріка, або Гріфона.Гріфон той дуже добре по скіфам знаеться. А Йорік по накам всіх часів та народів.
Нє ну упаковка в ІМПа зачьотна)) За що люблю армійську техніку, то це за різні чумайданчики, от купив якось дозиметра, тепер продавать буду тільки без чумайдана))
так хтож без чуамайдана його купе? його тілько заради чумайдана і купляють бо сам по собі він нікуди не придатен у господарстві