Приїзджайте до мене,по ярах напевно до жнив буде лежать,а якщо тирсою присипать то і до нового снігоурожаю
Доброго дня будьте здорові! В нас сонячно вітер північний поривистий +4.Вранці сніг мело але розстало. Земля на берігах мерзла копати тяжко.Вода у річці прибува з кожною годиною.
Можно спробувати, але зараз вполне можливо там щось восстанавлюють для ЗСУ. Та і у шахту теж пірнути можно.
у мене щойно Сонечко світило, тихо було, яблуньки собі чистив, аж як піднявся вітер то я ледь додому добіг - думав понесе до сусідки
до речі бігав по місту та бачив що на бузку вже бруньки набухли, а в мене в дворі вже півники повилазили. тре подивитись що там підсніжники та проліски, мо вже теж квітнути почали а я і незнаю
Хальо. У мене знайомий один є, забажав долучитись до міжнародних лав шукачів. Писав, що боїться злих дядьок на Райберті, та шоб я натомість сам тут за нього головою хворав. Але ж я згадав, як воно купувало бензопилку, заплакав та хрєн з ним запитую: який йому брати перший у його поки що недовгому житті минак - так шоб був він недорогий та цапучій. Всьо. Сльозу змітнув. Починайте глум)
Шо він шукати зібравсь? Якщо манетто то Аська їому у руки. Якщо бажае шось постаріше, шось з лінейки Мінелабов, Терру-30, а на війну х.з. зараз шось не вкурсах чим шукають.