Досчь перейшов в *снех*.мабуть пан К% з бубаном шось робив.Не виконав план по снігозаготівлі.от воно й сипе.
Іноді купую там, он недавно два повернення грошей вибив, як стала НП «помагать», почали посилки пропадать
вітаю панство.був дощік з снігом який красиво вкрив гілочки барбарису але потім все змило дощем,+3 незатишно. але ось вам щоб заздрили які ще знахідки трапляються переклад вільний і не мій
Шалом шабат, Ірушалайм і Бандерштадт! Хто на праці - мої співчуття, а хто відпочиває - гарних вихідних. Ну що, схоже, починається?
проїхав 10 км. в райцентр і назад… бл… су.а, не дороги а йо…ний «вгадай яка яма мілкіша». Курва б їм той «асфальт» у пельку позаливала
Не тільки в пельку,а во всі щелі,в нас оно мер белькоче що винуваті самі автолюбителі,багато автомобілів
Біля мене в 10 км є така покинута ракетна база, якщо поїхать туди покопать, можуть виникнути якісь питання до мене? Цікаво шо там мона накопати
Так , будуть запитувати :" А чого це світишся коли стемніє і чому в тебе волосся з голови клаптями почало випадати ?"