От ніяк не заспокоїться скарабей з тим «23 фєвраля»))) https://reibert.info/threads/s-23-fevralja-povtor-temy.871200/
ач які ледащі. чекають поки річка пересохне і тілько тоді по рибу йдуть щоб ніг та рук незамочити. от і відповідь чого вони такі чорні, бо грязні. купатись не людлять
таке. в мене в місті вже майже все розтало там де асвальт, на землі ще є звичайно сніг але то нічого, трава ліпше рости буде
Так і в нас - Дніпро вже повністю відкрився , дороги теж без льоду хоч і покриті мулом . Але в дворах повне гузно - кожну годину хтось ламає кінцівки бо ковзанка суцільна . З під'їзду навіть діти вже не хотять вибігати - виходять тихесенько та обережно . Хоч бомжі нічого не бояться - вони еквілібристи бо впасти та забруднитись не бояться бо й так мокрі та брудні й тому пересуваються розслаблено , а через те й не падають .
а в нас і тротуари сухі вже хоч ми і північніше за вас. це все завдяки дощику що вчора троха проляпотів а потім вітерцем усе пітсушило
Вітаю панство, +8С, вітряно, сніг майже розтав, камрада прям рве на коп але в шабат ми неїздимо, отакоєот, торгуєм сємкамі, оце ще думаю трішки кошерним самогоном підторговувать, ашо робить.Головне літом правильно гінця заслать за сємєчками.
Доброго ранку,не спиться,видно весняні флюїди так впливають.Вночі ніби чуть гумнолін підморозило,але вийшло сонечко і за годину весь гумнозем перейде з твердого в поносний стан. Чогось вчора не зміг ні зким домовитись на виїзд,кудись всі зникли а постійний напарник сьогодні в Васильків на присягу до дочки їде ....
Досчь курва всі хатки-пляни полавмав.Хотів піти сємками торгануть.а допоки дочовгаю до тієї сінококи.то сємки відсиріють.Отака фігня.то свисток поламаний.то акула глуха.Так шо виходить.шо сьогодні в мене суботній понеділок.Доброго дня всім.
таки вторгував на сємєчках, конкурентів ніц небуло, мабуть дощ і всі дома, прийшлось ціну підняти розпродав все задорого, то оце завтра на базар таки по сало і квашені огірки якась москальня свастики понарисувала, але десятину від сємєчек равіну дав на краску занакрасить, то все буде гут він сказав. свята стіна каже, вже і дома ремонти поробили у всіх за напожертви
Погода спортилась,сніжок з краплинками дріботить,і от шо робити,лишилося насмажити сємочок і плювати в стелю....
Всім вітання! Не дивлячись на нічний морозець пригріває сонце. Звечора вже бачив нічного метелика (справжнього, а не "бабочку" )