Пане К. маєте можливість оновити технічний парк, от я Вам покупця на б/у знайшов : https://reibert.info/threads/kuplju-mashinu-vremeni-mozhno-b-u.871119/#post-9511162
ащо маслениця вже? я то жду , жду, казали що прийде а нема, хитра вона, маслиця ця. мать піду теж куплю щось до млинчиків, сметани та ікорки, гулять так гулять.
Хто там хотів Мд.на Фійолєтті *Вератора-2"продають.13 кГц.(старт 2150)Такого я пользував років 8.(6 кГц).і поїхав він на війну.бімби шукати.
що о знач Українське. кацапи міст через керчинську протоку одногоразу побудували льодохід зніс. зара другий раз будують, і цей знесе льодом.
Привітався ! Стосовно розколу суспільства хочу сказати що нема ще в нас такого суспільства що протистоятиме розколу свідомо та скажено люто аби ті тварюки шо мали б таке бажанння - всцикались ще на стадії роздумів про початок таких розкольницьницьких дій ... Зараз по радіву та телевізії в нас регулярно та постійно пи..здять про те які бандерівці гавнюки бо привезли своє сміття зі Львова вже аж в Запорізьку область сотні тон !!! І так вдало та примітивно зрежисовано , адже в смітті слідчі органи знаходять платіжки за комірне , чеки з магазинів , шкільні зошити - все з західно-українськими ідентифікаторами . Це ж провокація на державному рівні бо хтось мусив фінансувати відрядження десятків сміттєвозів через всю Україну та супроводжував ті колони . А потім зразу ніби друга тема про наступну хвилю грипу та застуди і тут , наче б так невинно , акцентують увагу на тому на львівщині вже люди масово хворіють на невідому застуду що косить і старих і малих . Тепер тільки тупак не допре що малось на увазі - львів'яни вже всі заражені вірусами і свої носовички та брудну від бактерій білизну сотнями тон пруть на схід аби ... І це все миттю розлітається в маршрутках та маркетах ... Результат - в кожній квартирі верещать про геноцитт русскагаварящего насєлєнія васточних ригіонафф , бандери хотять нашої смерти , калавурррр !!! Зомбі бля , починаю ненавидіти оточуючих - а це вже небезпечно ... Адже сам розумію що в будь я кому розкладі ворожа пропаганда діє стовідсотково бо одні починають ненавидіти все українське , а інші , ті що розуміють шо то всьо провокація - починають ненавидіти тих зомбі бо стають помічати що мізки в більшості прямоходячих вже майже перетворились на гівно а їхні очі стають скляними .
я вже тут. ходив на концерт Дзідзьо. концерт послухав та відсотки отримав. ще і сувенірів торбочку дали та казали приходити ще як приїдуть знов до нас. отакоєот. а ви кажете
Так-таки-так ! Я колись отпи..зд..ив сусіда наркошу за то шо він заліз в батьківський дім . Так він мені намагався пояснити шо він коли накуриться шмалі то в нього , дослівно : " відкриваються якісь клапани в льохких і він може дихати виключно корисним кіслородом - а ми всі дихаємо тим шо газірують сітро і скоро наші мозгі стануть сєрой масой"
а якщо їх з коноплями проварити та кізякнакі зробити то дві користі відразу буде. гешефт підніметься і жиди тілько такі кізякнаки куплятимуть