Таж сама муйня,снігу з краю лісу сантиметрів 8-10,а там де вже стає цікаво до 20,потинявся для годиться півтори години,кілька гільз манліхерів,кіл 15 металолому,корпус ПОМЗа та чотири латуньових залізничних зєднання проводів(ох і співають як пятаки катьчині) і одна монєто двуха 189? року Поїду до Хвастова працювать і коли вже нас там порозганяють
так евкаліпт коали жеруть. теж панди але з торбою. дуже корисні тварини. їх добре з собою на ринок чи на коп брати, поклав все що треба до торби і воно тягне собі мовчки
Ото дякую за підказку, значить евкаліпт вирощувать не буду, панд вже виписав. Бамбук буду розсаджуватипо всій ділянці, де батат не росте
Кому фуфляку задорого треба? https://auction.violity.com/3983695...a-1028-1034-gg-konstantinopol-zoloto-4-gramma Кажуть, що вже потерли тему:
неповіриш. помідори. ти мій зріст бачив. так ось помідори в мене виростають такі що деякі кущи вищи за мене. отакоєот. а ти мать гадав що я коноплі у теплиці вирощувати буду та тобі за знижкою тую коноплю буду здавати під реалізацію
а мо не продали а просто ціну нагнали? тож хвійолєтовий, там таке як два пальці об асхвальт. отакоєот
Витримає, ті сваї під мостом три місяці забивали в землю. В 80-тих роках міст зроблено, і як не дивно зроблено на совість