ачого це я досі не сплю? мабуть тому що сиджу тут та дивлюсь кіно замість того щоб ялгти та відпочити після важкого сповненого праці дня коли я працював як тая бджілка і дуже заморився. тож треба йти та мпати, ввідпочивати та набиратись сил щоб завтра з новими силами знов працювати та приносити користь як собі так і суспілству і якщо узяти в цілому то і цілому світові як у политичному так і у міжгалактичному маштабі. тож я пішов і вам усім раджу теє зробити бо коли довго неможеш відпочити то организм почнеає давати збій. отакоєот
ніякої полеміки. усім спати. сигнал до погащення вогну вже тричи пролунав з головної вежи і нічна сторожа вийшла на свій обхід міста. тож всьо. усім спати поки не забрали до буцигарні за порушення режиму та вештання по нічному місту у коменданську годину без дозвільної перепустки. отакоєот
От можна сказать я в даний момент і забезпечую комендантський час до ранку,так що мьсьє де ваш аусвайс і чого в такий час ви фуліганите?????
Доброго ранку всім злючим бандьорам младєнців кацапйонських сьогодні не їжте а радійте жєнським жєлєзам всіх кольорів та розмірів
Вітаю панове, +10С, сонячно, знову пятниця, арбайт, дороблю кулиметика.вчора пламегас відкручував, нагрів і відкрутив це вам не Мп 27 там тіко відпилювать прийшлось. принципіально сісьги постить небуду, а от завтра.
Його кругом продають, у нього ніякова назва Phallus (Фалос?)))) https://uk.wikipedia.org/wiki/Веселка_звичайна
Я забезпечував комендантський час,а Вас ще раз без аусвайса та під буряновим кайфом зловлю то зачиню в льох до жидів,вони трохи нагадають за відсотки з 1941 року