Будні і побут копаря

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Oprishok, 29 лют 2012.

1. Allex761

Allex761 Standartenführer

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    21
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    33
    Повідомлення:
    15.001
    Адреса:
    Лісостеп
    Не звертай уваги. Я у цій темі пану К. теж пишу, і так, і так.
    І в житті до одних і тих же людей звертаюся і "ти" і "ви".

Він не самогубця сюди приходити.
    То Старий хуліганить. :)

upload_2017-2-23_22-48-51.png

Старий Похабич подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 5 шт.)
      Глушилка GPS Глонасс для авто в прикурювач 12-24V для вантажних і легкових автомобілів​ Опис:...
      420 грн.
    2. Увімкнувся і вимкнувся Потрібна заміна акумурятора та розʼєму живлення
      350 грн.
    3. 350 грн.
    4. 450 грн.
    5. (в наявності 40 шт.)
      Потужний підвищувальний перетворювач із великим вхідним і вихідним діапазонами напруг і струмів поту...
      1500 грн.
  3. гринго80

гринго80 Oberst

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    22
    Повідомлення:
    4.854
    Адреса:
    Слобожанщина.
    Я баїньки,до завтра skazochka1.jpg

SOTNIC, Unnamed Player, консерватор та ще 1-му подобається це.
  4. Veter-59

Veter-59 General-major Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    7.061
    Адреса:
    Ukraine
    Промах при штампуванні-брак.

5. консерватор

консерватор General-leutnant

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    та я йому писав та обіцяв не ржати з нього най тілько розповість як там на новій родінє жіється йому. він заходе на райб але курва мовчить. гад! ні не так ГАД!!!! ТРИ РАЗИ. о.
    старий бешкетує кажеш? а чого я небачу що він це пише? він наче мене цитує а лямпу так і не вислав. він теж ГАД. так йому і перекажи. отакоєот

6. Старий Похабич

Старий Похабич Moderator

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    10
    Повідомлення:
    7.446
    Адреса:
    Бишівська Хунта
    Передайте будь ласка пану Бу. що в Бишеві НП відкрили. То я хочу лямпу відправити, хай адресу напише.

гринго80 подобається це.
  7. Veter-59

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    7.061
    Адреса:
    Ukraine
    1487824464_2.jpg

Старий Похабич подобається це.
  8. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    а бричка є? от якби на бричці та з кулеметом проїхатись ото б було діло, весело б було.

Veter-59 подобається це.
  9. Veter-59

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    7.061
    Адреса:
    Ukraine
    783201262.jpg

гринго80, Luftwaffen, NIA та 2 іншим подобається це.
  10. ArtBorsuk

ArtBorsuk General-major

Повідомлення:
    6.301
    Адреса:
    Karpatia
    Може і так. Але сьогодні вискочив на півгодинки порити носом землю і попав спочатку ніби на половинку обуха сокири, але такої товщини і ваги, що ще не бачив. Покрутив у руках і викинув... Через 10 метрів попадається друга частина ніби обуха, а на ній клеймо і ціна 1 руб 50 коп. Прийшлось повернутись і забрати викинуте, бо зацікавило, що то таке. Шукав решту, але там навколо ще снігові замети. Як на мене, не такого вже і мініатюрного, якщо то справді сокира, то навіть для колуна має бути досить важка. Завтра, якщо не пропаде світло (бо вітер сильний), то сфотографую і виставлю, бо дуже вже цікаво, що за звір.

гринго80, SOTNIC, NIA та 3 іншим подобається це.
  11. KUNDLER

KUNDLER General-major

Повідомлення:
    5.099

Мені подарували парасольку прямо в ТЦ "МЕТРО" - заїхали по роботі і пожалівся шо не маю чим захистити оксанку . Дівчата вмить з вітрини зняли зонтіка й подарували (коштує аж 100 грн) .:D

гринго80, NIA, Unnamed Player та 2 іншим подобається це.
  12. KUNDLER

KUNDLER General-major

Повідомлення:
    5.099

в моїй зміні є один павлік - то ще той перун !!! Коли по-поїсть сала з молоком та пиріжками з капустою - так може гахнути в автівці що очі вилазять й з пів-години тягне на блювоту , мусимо демаскуватись та порушити інструкції й відкривати вікна та дихати як ріба в калабані .:D

гринго80, Unnamed Player, Veter-59 та ще 1-му подобається це.
  13. KUNDLER

KUNDLER General-major

Повідомлення:
    5.099

робіть ось так :

гринго80 та corbie подобається це.
  14. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
  15. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    тут справа ось в чому. тут або ти починаєш та продовжуєш або не починаєш взагалі. бо коли почав том мусиш продовжувати та доводити до кінцевого результату але якщо почав та кинув на півдороги то нащо було і починати. бо почати може кожен, не кожен може до кінця довести. а от якщо почав та продовжив та до кінця довів от тут ти молодець тут тобі слава та віват. бо то є дуже відповідальна річ до кінця довести.

гринго80, Uyrik2008 та Veter-59 подобається це.
  16. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
  17. Unnamed Player

Unnamed Player General-major

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    34
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    55
    Повідомлення:
    8.729
    Адреса:
    Украина
    Наче вже тяпниця,мабуть спочивати піду)
    g5Dtuenkkkw.jpg

гринго80, Oprishok, reider74 та 6 іншим подобається це.
  18. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    в мене від ваших цицьок в голові паморочиться та вона, голова обертом йде. а мо то світлина крутиться бо як не перевертаю ноут у різні боки а все єдно якісь з бабів на стелі залишаються і як того ноута не труси неструсиш тіх бабів зі стелі. непадають чогось. а мо то щось інше? і мені просто вже вважається що вони по стелі олазть. треба зранку подивитись мо то просто мара така інема тамнічого такогоособливого і ніхто по стелі не лазе

гринго80, Veter-59, ArtBorsuk та 2 іншим подобається це.
  19. Allex761

Allex761 Standartenführer

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    21
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    33
    Повідомлення:
    15.001
    Адреса:
    Лісостеп
    upload_2017-2-24_0-42-30.png

Спробуй написати йому в особисті повідомлення. Можливо, їх показуватиме.

гринго80, Старий Похабич та Veter-59 подобається це.
  20. NIA

NIA Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    46
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    89
    Повідомлення:
    3.599
    Адреса:
    Поділля
    Я ж казав,що бур'яни до добра не доведуть,мо на якісь гриби тре переходить,пана Бека запитайте,в нього повинні бути позаторішнього збору.

гринго80 та Veter-59 подобається це.
  21. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    хто кому повинен писати? ти мені чи я тобі? і головне що писати7 тут жеж справа така. ти або пишеш або ні але все залеже від того що саме ти пишеш бо наприклад якщо я напишу що вася поїхав на риболовлю і застріг у молодиці в селі на три дні а його жінка задовбала мене своїми дзвінками та проханням розшукати того бевзя. то ти звичайно незрозумієш про що це я написав бо по перше ти незнаєш ані васі ані його жінки а по друге а мо і головне я видам таємниці бо усі взнають що той бевзь вася неловив рибу а порав молодицю і йому за це буде від жінки. то навіщо підставляти в цілому непогану людину та розголошувати таємницю його походеньо? але з іншого боку якщо я це розповім тобі але перед цим візьму з тебе слово що ти ані пари з вуст васіній жінці то це якби то з одного боку і залишається таємницею але з іншого вже ні. а усі ми знаємо що усе таємне стає явним тому і не робимо таємниць тобто начебто і розголос пішов і усі про теє знають але з другого боку таємниця залишається таємницею. і от тут і постає головне питання. кому що та у якій мірі розголошувати щоб і не було з одного боку таємниці але з іншого вона залишилась. отакоєот

Veter-59 подобається це.
  22. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    дякую. але гриби то гриби, товар штучний та сезонний та і від грибів бува разні мари. а воно мені треба? ні! бо счас врємя таке що треба мати тверезий розум та холодну голову. не на часі зара розслаблятись та придаватись різним забавкам які притуплють свідомість, треба навпаки розширюввати свідомість та бути завжди готовим до усяких несподіванок які готує наше примхливе життя та политична обстановка як у самій країні так і у свті вцілому

гринго80 та NIA подобається це.
  23. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    о! щойно побачив. знов кацапи за своїм двадцятьтретьїм вилізли. оце сиджу та гадаю чи привітати їх чи най сі курви так повиздихають, тобто накатати скаргу модерам щоб тих сепарів покарали. то що порадите панство гаявасуважнопитаю

Oprishok подобається це.
  24. NIA

NIA Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    46
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    89
    Повідомлення:
    3.599
    Адреса:
    Поділля
    Навіщо драконити людей,хоче хто перехилити чарчину нехай,все таки є багато людей які віддали найкращі роки радянській армії,а так сьогодні тільки і чуть на вулиці вислів "нас що в сєпари записали",оце і вноситься таким чином розкол в суспільство.

гринго80, Старий Похабич та reider74 подобається це.
  25. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    якщо хтось алкаш то най сі нажереться бояри, обригається та і валіється попід плотом. а ті хто праздничкують сепарсько-окупантські празднички дійсно є сепари та окупанти. бо якщо зазирнути на сто років назад та подивитись щож то за воно теє двадцятьтретьє лютого та що тоді відбувалось то стає зрозумілим що то праздничок голодранців пад приводом вЯлікого камандіра чи ахвіцера паші дибєнки який тілько побачивши передовий загін німецької розвідки героїчно захопив цистерну спирту і відкотився зі своєю голотою аж під самару. тобто це світкування звичайного пограбування та бандитів. а з цього виходе що треба їх позадоббувати. бо модератори на скаргу щось не реагують

Unnamed Player та ArtBorsuk подобається це.
  26. NIA

NIA Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    46
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    89
    Повідомлення:
    3.599
    Адреса:
    Поділля
    Не хочу розводить полеміку,але міняються часи,міняються герої,хто його зна які свята нам будуть нав'язувати років через десять:rolleyes:

гринго80 та Старий Похабич подобається це.