Не знаю,мо не сам а з паном Консерватором Бо шось він підозріло затіхарився,мабуть тушняк топче десь на ничку
Тю,всі про це давним давно знають,один Ви не в курсі Він ще дома тримає їжака алкоголіка який грає на гармошці людям попід вікнами.
я вам теж зараз скажу , але не роблячи з цього таємниці що пан аскабан таврічіский у кухвайці днями може отримати по зашійку від мене, бо я збираюсь у його місця. а ще в мене є маленький бутербродик щоб аскабанюра слинками вдавився.
Ні, Аскабан кашу не забирав.Він ії всю ЗЖЕР!!!А сало не фоткав , бо він його теж ЗЖЕР!!!Фоткать не було чого!
ось пара бутербродів для его КУРКУЛЬства у кухвайці. для тєх кто нє шаріт пояснюю. на другій світлині бутерброд з трьох сортів сала. хліб намащен меленим салом з перцем.
Не вистачає лишень зубчика часнику, щойно знятого з куща ще теплого помідорчика та холодної чарчини .
вибачаюсь. я більш так не буду. я з початку буду великими літерами писати що попереджую. але я ж начебто попереджав.
А тепер я пояснюю для тебе нешарящого Нема чого тут викладувать нефенЬшуйне САЛО !!! ))))) От на фіга ти показуєш МАГАЗИННИЙ шмурдяк ??? Хіба то САЛО ??? САЛО повинно бути ДОМАШНІМ І за шо це ти зібрався мене по зашийку,га ?
та якби було за що то давно-б отримав би!!!!!!!!!!!!!!!! а що до того що сало свійське чи з крамниці то немає значеня. бо сало то завжди сало!!!!!!!!