Восени в себе на подвірї знайшов сокиру робочу.козаки.На городі.майже біля самого ставу.кераміки чорної шо гною.Иам був знайдений бронзовий нак.Кімерїєць.або скіф архаїчний.
так , дорога кличе ... коли вже сьогодні день порушень регламенту та погроз що до бані , політики , цицьок , срак , так - саме повних срак ... згадаймо й не тільки коли модно бо всі згадують , ні , давайте просто згадаємо тих кого з нами нема й нам без них ху..йово , всих згадаємо ...
Митець гастролює по містах України: https://bilatserkva.karabas.com/ua/les-poderv-yanskij-epichni-p-yesi-u-vikonanni-avtora-b-c Сходити, чи що?
відпиши йому що тре ще кісток бичачих штук скілько. щоб і з кішені стірчала одна і ті інші теж кістки тримали. для антуражу і повного занурення у ті часи
Без гумору-ну ніяк.з вечором комради!мені завтра до роботи.аби не надобраніч комусь не сказав-вибачайте!
Гарно,але....я ше та курва<пережив в 93 вєєрні.був міліонером.і т.д>.хай маму свою страшут,шо тіпа на буряках мільйони заробила.хватить.ВІДБОЯВСЯ!
Вам патро....сорі.Бананів не стане на тих...неадекмімопробігаючихособістостей.<то я так.наніч.не висловлююсь>
Таки так.в нас тоже зявились.алє-людей не тиранять.обминають.<вовк нігде людину не пійме,хіба хворий.,скажень>.та так-терени минають.за ніч-50,100 км пройдуть.худобу ріжуть.на край-собак крадут.