Ага, он воно як, а я думав - що потрiбно додати в живлення наприклад - гороху, i тодi буде првцювати у режимi Торнадо...
до речі. оце обмірковував вночі ваші слова. та прийшов до висновку що ви на гарний гешефт мене наштовхнули. якщо лупити з мишей шкіру та шити з того хутра шуби то це ж золоте дно бо собівартість невелика, матерял дармовий а прибуток великий. якщо на шубу з кротів тре десь 600 шкірок то з мишей най буде 800-900 а якщо їх пофарбувати і продавати як шубу з норки або горностая то цеж взагалі скажені гроші будуть. тож усі заготовляйте мишаче хутро та шийте шуби а мені за ідею з кожного по кулемету, три. та по декілько лямп.
а то...стара метода.в нас біля памятника Міцкевичу за кацапії/до 1991р/ завше так робили.з тяпницею всіх!-10.СОНЯЧНО!нарешті!аж жити хочеться.пру до столиці Бандерштадту.по пятаку/вернісаж/ антиквару полажу, та й так прогуляю морду.мо шо добре буде.комрада заодно прогуляю.
котів СКУБУТЬ прошу пана!от моя цьотка/покійна вже/-завше кота скубла.на пензлі.і то не жарт./вона робила ще за совітів -розпис по дереву.т.з. Яворівський розпис.і то все-котячою шерстю.пензлі сама робила./
ДОброго і вдалого дня!На вулиці сонечко, в сліпаки ріже,хоч бери окуляри вдівай. Я навіть обадувався,поки до гуглю не заглянув-шійснайдцять а треба їхати...і коли закінчиться тоє бєзобразіє...тепер хоч бери майткі шерстяні піддівай ,шоб дупа була в теплі.
В7 доброго ранку ! Сонечко пробивається, вітра наче нема, вночі було спекотно, аж -12, зараз -7 Дніпро знов перекрився повністю, треба брати коньки та вирушати у подорож _))) Ну шо там в нас сьогодні ??? Цяцьниця ??? Отже, ранкова кава та до "молочних" справ _)))
в недалекому минулому/коли на, заправці підлеглій нам,не було ше відео підключене/ ми той марш через гучномовець оператора врубали.9 мая!декілька клієнтів/наших пріколістів/-робили ґальт.і питали-наші давно в місті?ото була комедія