і Вас САЛОМ!/ото в Черкасах є вулиця Вашого ніка.довга така!/.Вас так довго не було-певно ппильнували свою власність?
нема такого в правилах, то вам треба бан за наклеп _))) а краще поставте собі нормального тирнета ...
зара пан Алекс припхається та буде лаятись що ви непристойні світлини показуєте, та почне постити волохатих чорносраких обізян
Гарна світлина, і абсолютно пристойна. А обізян "... нема чого прикрашать, вони і так гарні. Подивіться на Вальку, бачте, які в неї зуби, а у Вас?" (с).
а під подол зазирніть. там сподні видно. отакоєот. а пан Алекс лаятимиться що нєпрістойна бач. оттакоєот
пан Бу. Вам передали щоб ви це заповнили, та приложили фото. Тільки не те що сійчас, де ви з піонерами кота на кострі жарите, а сучасне.
в усіх холодно. в мене теж холодно на дворі. але в хаті тепло, харашо і красіво і у грубці палають дубові дрова, на столі гаряча міцна кава і у ноуті будні де можна поспілкуватись з пристойними людми. реббе Похабича те не стосується бо він мало того що жид так ще і циганський жид. знаю що хоч я тебе і не бачу але ти мене читаєш то ось тобі