Вітаю панство! Вівторок, котячий день у розпалі. А де це пан К.? Бо щось його не видко. Пише нам за орднунг, а в самого якісь неймовірні страшні речі відбуваються:
доброго всім Скотячого дня!в нас-2,п"єци напалено,сніжочок посипа.Скота десь заханирилась спати.на вулиці-зима!/не В.Сосюра.но./
Панове ,гіфарі. Ви б їх хоч в спойлер ховайте, бо завішують нафіг браузер. Був би я тут модером, посадив бим обох до буцегарні Зара пана Трака притягну, він саме на роботу вийшов))))
мікіла янівіч ти? ми тебе по австріям та кацапстаніям шукаємо щоб на гойдалці покатати а ти у запоріжжі переховуєшся
таке. ви перший раз мимо проскочили аж до річки бо непобачили мене маленького,хоч я і стояв біля дороги та цигарку палив
та за тим гризуном хіба встигнеш? я скибку хліба ледь встиг вхопити а він вже за другу хлібину узявся.. кажу ж жере більше ніж троє добрих дядьків разом
ну на Кіровоградщині більш гумані люди, внас сьогодні похорон, чоловік додому прийшов начав права качать, так ножиком супруга порнула, до лікарні недоїхав, сам нюхач, постійно під шофе.Бл. та соберись і свали н. нє, бє знач любить а тут он як, взяла гроші на хліб, а воно то гроші на наркоту лежали, короч поїхав в страну вєчной охоти.
треба, щоб вкінці посилання було .gif а в вас https://vk.com/doc354085598_441349955 права клавіша миші на гіфке, обираєте "КапираватьЮЛРкартінкі" і не дуже там стіпісняйтеся на радість пану Корбу _))) отакєеот ...
та і біс з ними. то най нова поліція розберається. хоча що вона там розбереться? таке саме як і старі мусора. нічого невміють
поки жужа в стойлі, згоняю в город за харчами! от непогано коли є в дома і песик і курки) та возик теж))