по ходу-рибку фугу стругать.доброго дня всім!в нас0,хмарно .без опадів.поки.бо судя по вітру і погоді в Києві-скоро таке буде і в нас.
Знаю шо в нас зі 112 матераіли постити заборонено, но це треба шоб усі дивились. Я не наваживсь у ВПС запостити......
При вирощуванні перцю є маленький нюанс: отой злий потрібно культивувати подалі від солодкого (болгарського) перцю, бо якщо буде запилення одного від другого, то той солодкий стане не таким вже і солодким, а гострий, відповідно, менш злим.
знов курвяча погода! мете як скажене! запас харчів та смаколиков стримко зменьшуеться а весною навіть і не фонить)))
Божевільне Залізо (Мічуріну). А тебе вопщє нада повісити. Нашо ти заставляв ї*аться різні овочі? А хочеться їм чи ні – це тебе не ї*е. А де ж любов? )М(
що ви ото видумуєте,га? нема ніякого снігу! ди ви його бачитте, я оно у вікно визирнув в мене сніг не йде. отакоєот
та ну, хтоб казав. , обіцяли кулиметик під образами поставить з моїм хвото, а вийшло навпаки.гаяваспитаю.
обіжають мого маленького??? ні синку, ти не збоченець...ти конокрад, як і всі цигани. Не плач будулайвик, буде і в тебе в кібіткі лямпа.