Осьде)) Пакую в слоїки, але не весь. Можете приїхать та набрати безкоштовно, той, що від хати до машини і від машини до воріт. Ну і ще я покажу де можна взяти, навіть лопату дам…в оренду
Прокидайтеся)) Виступатимуть в Тернополі 11.02, але такою дорогою я до файного міста спалю більше нервів ніж пропану
Та чого Ви нервуєтесь?)) Ми от втрьох спимо: я+дружина а серед ночі кіт приходить) А в експедиції у листопаді спали дев'ятеро в 4-місному наметі, дуже тісно притисснувшись одне до одного і міняючи по черзі двох крайніх)))
Доброго дня! В нас сипе так що прям валить. Копати ще не скоро будем, добре шо я земли встиг на розсаду понабирати.
Хлопці ,у кого можна насіння перцю червоного пекучого великостручкового купити,родина в польші хоче попробувати виростити,бо їх не пекучий.
Тіко з вулиці,ледь розгріб той сніг....аж впрів.....холєра ясна!Пора на лижах до Польщі їхздити прийдеться.
Не буду розгортати, воно валить як з переляку, а ще як трактір прогорне то в мене біля воріт вал буде. От тоді і відкидаю.
Думав почати розкидати сніг, а тепер думаю почекати до завтра. То все пан @NIA — мало снігу, дайте ще)) От Вам тримайте))
Погорячились Ви з кулеметиком,тріть швидче.Бо прийдуть самизнаетехто, і прийдеться Вам того кулеметика аж до самої Олександрії так транспортувати як на світлині.
звісно Три, бо 1 на запаску піде)) Вітаю громаду! не можу прокинутись! на вул мерзотно! де моє літо, га?