Фунтика того треба негайно використати за його прямим призначенням,щоб в оману легковірних не вводив,а то декотрі справді вірили у таку маячню. У фіналі будуть німці,можливо з іспанцями.
По прямому назначению надо использовать арбитра Виктора Кашшаи и всю его команду, как и полагается пасивным педикам-для них ето будет в удовольствие.
да что теперь уж говорить... играть надо так же,как в том матче и расти дальше. не за горами отбор на чм,вот и будет чудная возможность показать и доказать.
ліпше Аскабана-Фунтіка використовувати ось так. най ходе побирається, он най до патрійота сходе поклянче експанатів на новий музей
Маузер очень широко распространен(винтовка). Обозначение СС встречается реже. Но это не самые экзотические образцы. Не думайте, что Вы владеете чем-то выдающимся и эксклюзивным. С ув.
да вы шо ????!!!! Какие эксклюзивы???? Я беднее чем наша церковная мыша! НИ самовара, НИ патяХвона, НИ палатки, НИ сала...могу до утра список продолжать. А в гильзах я разбираюсь на уровне-Это гильза! -Это не гильза!
добре! так і занотуємо що ви у переважній більшості збираєте вогнепальну та білу зброю, а також скуповуєте танки та літаки щоб в подальшому використати їх у пограбуванню форт нокс. а тілько між нами. скілько ви вже ювелірних крамниць пограбували що в вас три лантухи золотих виробів вже є?
Віддаю перевагу банкам та банківським злиткам. Ювелірні вироби для дешевих дилетантів. Індивідуальні ознаки до того-ж. Паливо.
Та каши було ого го скільки Отой величезний казан бачите ??? Самовар ще біля нього стоїть,прикиньте по масштабу,зрівнявши з самоваром,розмір казана,я не обхвачу - так от,той казан був повний каши з тушонкою Ну і як водиться,САЛО теж було,але я його не фоткав,бо Ви вже бачили )))))))))))