отож бо і воно що можа, а може і ні. бо за останні пів доби вже не один хвалився лямпами та обіцяв зробити світлини але і досі нема ані світлин ані лямп. отакоєот
трохи підтерся напис, шо зміг розібрав цех №2. Все інше дзеркально написано. І на крутілке надпис: 99 П-8-Є або Э-З-Ц
ще хотів спитати, на лямпі зірвана різьба, чи небезпечно це під час експлуатації? Можно її взвгвлі підпалювати?
ну якщо ви туди бензин не будете ляти то нічого небезпечного не станеться. у гасових лямпах горять пари гасу, так само як і у свічках горять пари парафіну. тож якщо вона стоїть собі тихенько то нічого не буде. хіба що запах буде ну ще руки можна запачкати коли її до рук братимите. а де зірвана, на заливному чи на головці?
заливне зовсім закисло, не можу відкрутити. На самій великій дірці куди горілка ця вставляєтся. Воно то закручуєця, але якшо перекрутити то прокручуєтся. Хвилин через 40 думаю запалити, подивимось
нічого не буде. запалюйте та нічого не бійтесь. тілько гнот троха обріжте щоб був трохи дугою а не рівно як зараз. тоді горіти повинно ліпше. ну і регулюйте довжину гноту щоб кіптяви менш було
оце така паскуда коло меї хати ошивається,мо пора з лісу не вилазить,а то чомусь з роботи їдим і завєдєніє єдне не можим минуть
Ви там обережніше. Бо пану К. легко з дивану поради давати, а загорітися може у Вас. Він потім скаже: "ну, не вийшло"... А Вам пісні співати (не дай Бог):
от тілько ви не дортимуєтесь правил пожежної безпеки. біля дирчика лямпу запалили а як відомо відкритий вогонь біля такої техники розводити заборонено
а ще в цьому приміщені на кожном углу стоїть як не масло, то бензин)))) каністрами. на вулиці холодно, а з хати виженуть якщо там запалю
а хто це такий в вас там хоробрий щоб господаря з хати виганяти? я якщо хочу щось запалити то запалюю у хаті і ніхто мені немає права вказувати. якось кави захтів то поставив есбіт на стіл поряд з ноутом та варив каву