нунезнаю. в мене все спокійно відбувається. мо через те що я ще різних інгридієнтів додаю до нього. оце хочу пенопласта розчинити та спробувати ще і таким розпалювати
в мене є такий рецепт для змащування ланцюгу на мопеді. Отже маю я спец змаску для мото, беру балончик за 300 грн. А на мопєд на якому ізду на коп мені жаба душить такі бабки викидувати. Отже рєцєпть: бензин, керосин, отработка. Так от на мотіку ланцюг з фірмовою мастилкою зіржавів за зиму, хоча перед тим як поставити на простой я її промив та висушив. На мопеді з цім гівном шо я змішав, третій місяць стоїть з неї аж капа, як тіки полив..... А коли треба то вона ще працює як вд-шка та для розпалювання костьору
Заборони на зброю немає. Ось, будь ласка, нарізне: http://ibis.net.ua/products/oruzhie-nareznoe41/ Після 25 років на будь-який смак та гаманець. Вибір гладкостволу іще більший, і можна після 21 року. Проблема у неналежному врегулюванні питання обороту та застосування зброї для самооборони. Скажу більше, стаття "Незаконне поводження..." у нас є, а Закону, який визначає те поводження, немає. Маразм.
так нема((((( мо ви вишлите хоч трошки ну не так щоб дуже мало але щоб вистачило і на розпалку і на рибалку
оце в темі про карасін ви мені нагадали за лямпи, пішов за картоплею, та надибав дві лямпи, зара відмиваю