мені теж таблиця снилась, в основному елеменнти позначені стрілочками мабуть до кладу. % пану К, закопаю на Ірдині, хай шука.
Доброго ранку панове, +3С, сонячно-позахмарно, шабатний день, іду таки в магазин, в дружини День народження святкувать бум завтра, коп відмінюється Збираю форму на рекон по 44-му, оце вирішую бути за Упа чи нквд щоб все по феншую. шалом вам пане К.сестра Ціля, такі шльот привєт, наше вам с кісточкой.
І знову здрасть! От не дадуть поспати людині, навіть у суботу зранку. Пан К подивився фото від пана Похабича і тепер матюкається, що аж сюди чутно. Пан Бек сказав що в нього дружина Водолійка, а потім виклав фото подружки Цилі, воно в мене в думках перемішалося і тепер не знаю як у очі дзеркалу дивитися. А тут ще й шию застудив і кіт лежати на ній не хоче, а скотч десь подівсь… ну не той — той вже давно випито, я про липку стрічку єслішо.
Доброго ранку. +1, туман. Пану Беку можу запропонувати реконструкцію "два в одному" - спецбоївка НКВД під УПА.
Здоровенькі будьте. В суботній ранок у нас +2 , туман , з криш ляпотить щей якась птаха горлопанить, мабуть щось знає та хоче розповісти...
Ви що скотчем шию збираєтесь бинтувати...то щось нове в медицині! А тьотя Ціля ще нічого,і ніц в ній єврейського не бачу. Похабич видно дні попутав з відкриткою,ще до 23 довго.....чкеаати.
В7 доброго шаббатного ранку !!! На дворі +3, похмуро та туман. Здається, лід вже зірвало, згодом обачимо ... отже, ранкова кава та до шаббатних справ ...
Вчора знайомго чуть лис не покусав,заліз в курник,а лиси тепер всі зі сказом,так що з крота шубка теж цінне хутро і кілька дека грам смачного мяса.
чим в'язати? Я ж і хотів скотчем, та поки не актуально, кіт почитав форум і кудись дременув, поки я не придумав як прив'язати.
Шалом шабат, Ірушалайм і Бандерштадт! Хто вдома - тому приємних вихідних, а хто на праці - мої співчуття. Угу. А хто "убил кошку мадам Поласухер" зібрався бобрів на річці постріляти, і пошити труси та майки, а з хвоста наварити холодцю? Якби то дівки були, нічого. Але навіщо тут постити відео з хлопцями незрозумілої орієнтації? Ну і справжня шабатня пісня. Я її іще у вівторок побачив, спеціально до сьогодні чекав щоб запостити (дивитися можна відразу з 1.00):
І Вам доброго ранку. Допускаю, що не всі дописи в темі Вам сподобалися. Разом з тим, день почався непогано. Для покращення настрою повідомляю, що "укроДРГ" підірвала начальника луганської "народної міліції". Гляньте, як Несміянка квохче: