та ні Дмитре! то я приготувався до приговору! якщо перевале її стоімость то буде їй гаряче)) і взагалі, а хто це і коли бензініум цмулить замість горілки,га?
так то ти за бінзін? тю. а я гадав за горілку)))) чув. вже цей. лютий почався то ти казав що чубуки тре витягати та у медові варити. чи щось таке
почекайте ще, піду перевірю свої, як вони там бідолахи у льосі себе чухають і відпишу! а потім разом займемось ними!
Зверху на броні негри танцювали? Ой які падорви чорні... Розкажу Вам одну історію. Вона, правда, трохи навпаки але, думаю, висновки всі зроблять правильні.
тю. та мені отой недовальтер соромно і до рук брати. таке одоробло москалі зробили хоч і мали усі технології та верстати
Вітаю. Знайшов таке хфото. Але не знайду тему де їх виставляють. Тому скину сюди. Цікаво, а хто їх полонив?
нема за шо, якщо б тоді в мене був номер таксофону! вже б давно прибуло! а потім вже був не виїздний! така петрушка!
Я знав, що хтось зробить якісь висновки в зовсім інший бік. І навіть здогадувався хто. Ти, до речі, привітав Світлану Бастіонівну з народженням внука?
Ви би по п'ятницях у браузері картинки вимикали, бо Ваша тонка психіка не витримає)) І не кажіть, що не попереджав)))))))))