Дуже дякую! Але там ніц нема дюрки а лише пеньок з кориннями. Анальгин шматочок ложив ніфіга не допоміг. Доларену вже давно не бачу, мать перестали випускати. Якщо не вгамуеться то вколю собі анальгин з димедролом. А завтра буду посмотреть.
Шалфей, якщо нема настойка календули - робавити та полоскати. Ще можна хвостик гарбуза натерти рашпілем, запарити і полоскати.
та до чого тут дЮрка. то неважливо є вона чи ні. доларен випускають і нормально торгують а ось сіган не купляють бо бач ліцензія скінчилась. отже біжіть та робіть часникову примочку. перевірено на власному досвіду. так що знаю про що кажу.
Той німесіл дієвий засіб, повинен допомоти зняти біль. Доповню вищезгадані народні рецепти боротьби з зубним болем: змочити вату в горілці або спирті і покласти її у вухо з тієї сторони, з якої болить зуб.
Поки одна державна організація дає для роботи ось такий приборчик , а там далі побачимо . Звісно як знову здоров'я не здасть бо як на зло тільки на роботу влаштовуєшся - так і болячки вискакують .
Чомусь пригадалось))) Колись давно то вже було; я тоді ще молодий був гарний та високий. Разболівсь в моеї коханої зуб, а стоматолога ніц нема, вона вже тих таблеток Темпалнін, Анальгін,Спазмолгін жменю випила, ніфіга не допомагало. А в нас в сусідстві бабця жила стара як світ, ще царей памьятала. От вона мені і каже; На ось закипьяти та нехай настоїться пів години та нехай жінка полоще, зуб перестане боліти.Та і дае мені три сухіх головки маківок. Ну я по скоряку зробив все що було сказанно. Та і заставив хвору полоскати... Коротше моя супруга проспала цілий день і майже цілу ніч від отого полоскання. Я аж злякавсь був. Але через пару днів таке вирвали зуба того.
будете в аптеці, купіть Афіда або Німесил - в порошочку! в склянку сипнули та висьорбали,( в домашній аптеці повинно бути 2-3 пакета).-перевірено!!! добре зніма любий біль! та на склянку теплої води ложку чайну соди та солі і дві три каплі йоду! та полоскати! + кора дуба та ромашки!
всіх вітаю! нарешті жужу затягли на СТО , щось мовчать ще! мабудь завтра буде приговор! тож пляшку бензу на всяк випадок приготував!
http://www.volynnews.com/news/authority/na-volyni-burshtyn-vydobuvatymut-tilky-lehalno/ Бурштин на Волині видобуватимуть легально
оце правильно! тож якесь лихо трапляеться відразу можна купіровать будь-який біль та є час зробити правильні дії! 7-8грн штучка.