нас в ліс непускають. важкі танки заїхали, на Т несхожі, по фотках наче Абрамс, і негри були вчора поночі состави пройшли були гради і бтр все пи.. сєпарам.
пане Кудлер, що у вас зараз за мд, бо мені Фортуна приїде, то можу дати вам напоходить свою пару місяців. З клада козацького що знайдете, мені одну золоту і 2 срібних рубля Елізавєти.
То пан Концерватор собі такі меблі виготовляє в іграшкові будинки - он мусить цілими ночами майструвати , жінка зранку роботу приймає та видає провізію і тютюн в люльку .
Доброго вечіра поважна громада. В нас цілий день іде невеличкий дощик який слідом замерза. Сракопад гарний, а тут ще як назло зуб сцуко разболівсь....капец диму дае. А до стоматолога 40 км пілять. Ото розколотив Німесілу та випив наче троньки попуска. Бачу в нас пьятниця сьогодні.
дурня той немісіл. стійте там та слухайте мене сюди вухами! та не кажіть потім що вам не казали або ви нерозчули та незрозуміли. отже! якщо є доларен, сіган, аналгін то ковтаєте пігулку, аналгіна дві. найліпше то звичайно сіган але його зара не купляють потім доларен. анаглін слабенький але якщо розламати та покласти на больний зуб то троха допомагає. також можна покласти на зуб пігулку дімедрола але то дуже великий дифіціт зараз. якщо нічого з вищепереличеного нема то беріть звичайний часник. чистіть його, зубків двійко вистаче. і спочатку натираєте часником протилежний від больного зуба пульс на запястку. потім кладете шматочок бинта складиний у четверо. можна більше і на нього товчений часник і приматуєте те все бинтом. тримаєте години дві. бо якщо більше то буде на тому місті опік. потім зінмаєте. повинно попустити але невідразу. отакоєот
Мені згадався фільм де Ви маленьким гарно їли , були сміливим хлопчиком та просили їсти більше за всіх - от і виросли сильним , моцним та ... нахабним .