а куди дивились вчителі? Чи вона десь на вулиці піймала дівчинку? Поїхати до дому до тієї курви та розбити їй соску до невпізнавоності
Поснідав,закинув за драбину 3 голубці з сметаною,грів в мікрохвильовці,там таймер,шоб блюдо проіпав не вийшло.Запарив каву ,добавив молока,і шось мене в сон кинуло,видно моторесурс тіла требує відпочинку... В кого ще така фігня від кави на сон тяне.....в мене давно так.
Так пион далеко херачит, можно издалека, чтоб никто не видел А вообще грустно, плохой кучма был готов вломить москалям в крыму в 2003, а патриот пеца обісрався
Вітаю панове . Десь під Дніпром -6. А я побіг на пошту, бо вже бабки почали накидувати. Всім гарного дня
Дякую за інформацію... пане Анатолій як там та "залізяка"з колодязю ,ще є,хоч світлину глянути як вона виглядає. Ви що портативні протитанкові козли виробляти збираєтесь!
Вітя, 23 січня написав, що: Так що, потрібно буде знову їхати в район Вечорок і шукати другого шмайсера та газбаки.
сцуки!то таяк би в...дсв Японці на Мідуєй постачали продукти для морпєхів США.Вторая мировая война в цвете HD #11 Островная война.якось так
Добре! Заросло там все, не те, що було колись. Якщо вже їхати в ту сторону, то краще під Белз. Хоча куди не приїдь - всюди наш брат вже ямок понавикопував...