ой незнаю./був в нас будиночок в полі.деревяний.довго стояв.одної гарної днини...хурделило так серйозно.хлопаки сховались наніч.перебули ту напасть....свічку не загасили.на другий день-чорний квадрат Малєвіча.дотла.оброблений був.../
Така халепа і в мене часто трапляється ,у вас равіолі,а в мене фірмова страва виходить теж по італійскі "проіпав" називаю.
Доброго дня,погода смарклява ,капає і відлига з носа теж....на вулиці +2. Дивився тіко шо відео з Донецька як здетонував магазин з БК ,назва прикольна Партизан.Хтось попав павісним чи партизан підклав,бімбу,цікаво.
ніззя!/кримінал.і перекваліфікація з потерпілого на нападника.а так сучці стаття-за насильство над дитиною.якщо все правильно піде-впаяють їй rda.if.ua/n/viddil_nadzvychajnyh_sytuacij/2014/05/13/3761/view
то не страшно.можна Одіна задобрити/покормити його вісників чорних/.головне-БАНЯК НЕ СПАЛИТИ!бо жінка-.во!
Із залу повідомляють, що на магазині, фото якого я виставляв, наявні клейма у вигляді двох мечів. У магазин стають патрони ППШ, приблизно 20 штук.