Ну ,то ви пане,піднімайтесь ,і до праці,а я ще навіть під одіяло не заглядував....і матрас не топтав...мені настав час і поспати.
ну то якщо не спитьтся то вдягайтесь та рушайте до пошти. поки дочовгаєте воно якраз розвидниться і пошту відкриють))))
Слава Йсу! Камради, перерепрошую що не з'являвся на засідання шановного паньства.... Ся трапила подія, причому не зовсім добра. Ото розповідаю як є: В минулий понеділок, в класі моєї доці, 2-й клас спортивної школи, дівчинка після попадання м'ячиком в обличчя від другої дівчинки, вирішила дати їй здачу (7 років дівчаткам). Побились.... На другий день, приходить "мамаша" і починає бити дівчинку 7 років по обличчю., дряпає шию, і б'є навіть в живіт. Дівчинка в лікарні.... Одним словом, ми це все хотіли вирішити мирно, але дівчинці будуть робити операцію. Завтра в класі буде поліція та телебачення
Вітаю камради, -5 С, пішла крупа, дощ не дощ а х. сипле, слизько єпть. До праці, долар хнову поліз верх таки до 32-х добють. пятниця
/мокнут сподні,мокнут мешти.зацировані шкарпетки-а я стою собі в бальоновім плащи/.доброго всім дня!Бандерштадт+4,дощ ква !лиї шо дурний.а завтра на роботу,тепер бєрц тре мінять на гумаки.то просто... буде.
Доброго ранку. Оце коли дружина в Київ їздить завжди якісь у мене дивні сніданки: Поставив варитися пілімєні і заскочив на хвилинку в інтернет… Підбіг до тих пільменов, залив олійкою — хай будуть смажені
отут Ви вуйко неправду брешете./в кожній речі є своя цікавинка.просто то як в медицині-хтось ріже,хтось-латає.дехто-зуби видираї/
фу на Вас-один раз/які такі пальмені?в мацковії таке є .а в нас-вареники з мнєсом.ну вже як притисне-равіоллі/
Якісь вони дрібні для вареників, та й на ціннику було написано «Пілімені» (саме так і було написано) та й мнэса там як кіт наплякав