ну чого це безвідсотково? я роблю далекоглядну інвистицію. потім як хабар гарний попре то вимагатиму сплатити мої чесні братні відсотки та ще і сплатити за той час що я чекав. отакоєот. а ви кажете
то що на другій світлині складний фунт чи щось інше? а набої якого часу, перші визвольні змагання чи друга світова?
Ну не зрада-ПОЛУНДРА! на флоті.а п.С.К-не бігатиме з ружбайками<но координуватиме біганину.по закінченню освіти.>.по звершенню-до п.Опришок!що там з туристами в секторі Білого слона?
А ми таки, мали б бути за себе. Колись в армії за Уралом стара бабця-німкеня розказувала, що кінець ЗСА настане тоді, коли новообраний президент буде різко відрізнятися від всіх попередніх. Я в останній час думав, що то має бути видно ззовні, як в Обами, а може та відміна всередині?
Одне другому не заважає. Оно, Григорій Савич Сковорода був люмпен - бомжом і вільною особистістю водночас. Я все роздав: всім жебракам, ханигам, Всім підарасам, йопнутим шакалам: Нехай вони внесуть корисний внесок В суспільне будівництво! Хай працюють, а я це все ***! )( --- А якщо ви вже не лямпен, то віддайте лямпи капосні, хоча би й пану Каціо.
У нас потепліло - зараз + 5, а вдень було + 8. Сніг тане, може до кінця тижня все ж вдасться за гільзами сходити?
Я десь написав слово "люмпен"? Я навіть не писав, що Ви пролетарій-анархіст, а лиш, що вдаєте його з себе. І це незвичайно. Якщо не сказати, підозріло.