я то зроблю, мене з під керма ледве видко, тож ні шмелі,оси,комахи та хрущі не страшні! а от вам прийдется їздити в масці бджолавода або починати до весни вивчати азіатську кулінарію)))
За руль і поряд так,в батька 185 і а от позаду не айс,коліна болітимуть якщо вище 165 водій буде і передній пасажир.
а я і не гнав, бо, поперше, всіх іх виробляли в моєму місті, а подруге, в мене теж був таврон борзий з розвареними дисками до 5.5 дюймів, багато де міг проїхати, але й застрягав не мало _))) отакеєот ...
в вас там що машина часу чи що? в мене тілько 3 лютого розпочнеться за 3 години а ви вжемайже на два тижні вперед плигнули
Тут таке питаннячко. Це вирубка була, пізніше засаджена деревами?Бо скільки в цьому лісі не був , ніразу не заходив сюди
Все добре. Тільки трохи... незвично, коли парижсько-вашінгтонський емігрант жиє в провінційному містечку серед степу, і вдає з себе пролетарія-анархіста.
н суть питання в тому що в лісі є знахідки, а на галявинах ні. От і думав, це вирубка засаджена потім чи галявина засажна. Бо там трава вєчно, лізти туди весною чи ні вирішую
я ніколи нікому не казав що я люпмен-пролєтарій та анархист. в мене до анархистів недуже гарне ставлення а люпмен-пролетаріят я взагалі ненавиджу.
На вирубках шукати геморно, купи гиляччя, та бурьяни пруть як скажені. Я люблю по старому лісі ходить, мало трави бурьяну та молодняка. А які там знахідки? Фото в студію.
так то на весні тре туди з коробкою сірників підти. і ані трави ані гилля небуде. ходи та радій. отакоєот
по запаху шкарпеток нас чує.тіпа засада))).ми ж ночами не пахнем.дехто..і бєрци ква знає по звуку<гоне гад метр в секунду>.
можна сказати ніякі.Просто до нього 10 хв їзди, і коли погана погода або нема часу далеко їхати пру до нього