Як для свого класу та наших зарплат машина непогана,по прохідності не знаю з якою можна зрівнювать,пре поки на живіт не сяде,якщо в догляді то буде служить довго вірою та правдою
Хороша тим що;можно розложить задню сідушку і виходиить непоганий багажний відсік,непогана прохідність(передній привід як не як),розхід бенза піднімаеш передок і задок,кліренс збільшуеться,просто подобаеться і все.
Буквально вчора,заслизив на льоду нагору,так 1 включив відпустив зчеплення і одніею!ногою донизу потяг і розвернувся.Ще один плюс
агеж! в крайній виїзд головою мені кришу помняв! каже, дай болгарку , люка та заодне місце під голову виріжу!)
В мені 178 - нормально, а от теща метр в кепці умудрялася гловою битися —то талант треба мати) Зі мною якось камрад їздив 203 см 120 кіл., ну сідушку до упора посунули, вліз… хоча в нього бів вибір —ходити пішки чи їхать лісапедом))
знайшов цікаву книжку, піду штудіювати: «Можно хорошо зарядиться kimana, если лечь на пол между двумя двадцатипятидюймовыми рейками. Создается впечатление, что вы находитесь в области пересечения двух энергетических полей, усиливающих воздействие друг друга. Менее эффективно лежать рядом с одной рейкой»
Якось бачив на Лівобережній в Києві картину маслом (машинним): на світлофорі три дівулі в білому кабріолеті (мерс якийсь) і поряд старий Ікарус прочищає трубу))
піду ще понарізаю: «Я так и не понял, почему это так и с чем резонирует эта длина, но факт остается фактом: палочки по 5, 10 и 20 дюймов «работают» так же, как и двадцатипятидюймовая. Они оказывают примерно сопоставимое воздействие, но наиболее яркий эффект дают палки длиной 5, 25 и 50 дюймов. С длиной больше 50 дюймов я не экспериментировал»