теж собі такі капці гонорові вирішили пошити? http://www.ez-dez.ru/goods/37028707-lovushka_dlya_krotov_kapkan_provolochny_130_70_mm звідси брав
Просто чув багато розповідей, що після війни цим займався колишній ковпаківець. Промисел був наскільки дивний для наших місць, що навіть "хлопці з лісу" приходили подивитись на його лови. Але "ремесло" у нас не прижилось, тому докладно пояснити, що робив той шкуродер ніхто не може.
ану скажіть мо хто теж експеременти проводив то цікаво як воно вийшло. я оце вирішив котла не знизу як завжди розпалити а зверху. але у низу зробив закладку щоб у разі чого запалити як і завжди. запалив зверху та чекаю що воно буде чи розгориться нормально чи прийдеться запалювати знизу.
тю. то я вам поясню. ловив кротів, лупив шукри з них. шкуруи на шубу, на жіночу шубу тре приблизно 600 штук а мнЄсо на юшку чи на печеню. отакоєот а як то він в вас там вижив той кольпаковець? чи тримали його замість дивини місцевої. осьо бачте що в нас тут водиться не те що в вас якісь там мавпи чи зебри а цілий манкрут живий)))))))
Я і з верху, і знизу запалюю,зверху ніби довше розгоряється ....зробив висновок що в цілому однаковий ефект...більшу роль грає сама камера ,мрію про високий котел ,тоді буду з верху запалювати.
Осьо до нього постукайтесь,він на них знаєтся та ціну ставит помірну: https://reibert.info/members/invi.64863/
і який зв'язок між дротиковим ціля фоном таспособом запалювання котла? до речі з того експеремента нічого не вийшло. трохи погорів та погас. мо тре було соснових трісочок покласти бо я прямо на дубових розпалював. тож мусив запалити знизу і воно пішло аж гай шумить
Че мы их терпим, никак не пойму "Даже если мы восстановим вещание (на оккупированный Донбасс, - "ОстроВ"), что мы будем там транслировать тем людям? Языковой закон? Блокаду этих территорий? Это будет только ухудшать состояние вещей и делать конфликт более жестким", - сказала она.
а що хоч там понаписувано? бо я щось прочитати ніяк неможу, чи то літери дрібні чи то написано не по нашему
я брату купляв наші, запорізьки з тряпкою, але були й з сіткою брав кілько пар, бо розмір не співпадав зі стандартом 4-ту хвилю пережили, а зараз в них мій старший копає на той час ціна була 400 з копійками, жовтих небуло
Я вже майже підстаркуватий.але брав собі *талановські*.сезон відбігав.Ще й на цей буде.Не знаю.чи є в них*пісочка*.бо в мене чорні.Але легенькі.неначе босоніж.Підошва тонка.в дощ неначе босий.Але вони мені подобаються.
Вітаю товариство! а сьо нарешті четвер тож всі до лазні! обов,язково берем із собою руделика(ів) та випаровуемось)