Цеж треба так,поки прєдвадітєль спить стомлений від пошуків лямп і кулемета три,тут вже стіль..,ой лямпи ділять.
так тож не ваші світлини. знов якийсь кидок замислили. люди вам повірять а ви виявитесь потім набагато гіршим за мене. отакоєот
Впізнаю пана К. Шо ви там, пане Консерватор? Як ся маєте? Як справи по розкуркулюванню? Багато відсотків назбирали?
Яж його хотів втопити,восени втромив йому в дзюру шланг ,а він падло нору в яму туалетну на вулиці прокопав ,і я сам собі налив до верху води.Тож не кажіть шо то дурнувата тварюка,воно якесь хитре попалося,вже всі сусідські коти ночують на мому газоні....і пси засрали все а толку немає.
Погляд з сторони кажуть точніший. Що зробите Ви особисто, немає значення, але я впевнений, що не пожене інших бездумно на вогонь кулеметів. (а серед особисто знайомих мені добробатівців таких більшість - життя інших для них немає ніякої цінності)
Ви що,хочете щоб я під міжнародну конвенцію попав в Гаагу на суд.....он садата повісили навіть не знайшовши тої хімії а тут на кордоні з ЕС зарін ....цеж 3 світова!
Якщо немає шашок.то знайдіть сірки.розплавте її на водяній бані.В розплавлену сірку опускаєте шматочки паперу(бажано пористого).Коли вихолоне.підпалюєте і в дюру.
Купив я якось німецькі сірчані димові шашки (грозились німці зробити кротеннкапут). Використав штук 20 - сусіди, які працювали на городах, повтікали, бо з усіх нір валило. А кроти наступного дня знову "працювали" - певно підкріплення викликали.
Блокпости бувають різні. Якщо на опорніку на перші лінії, то там побут майже наладяний. Саме необхідне; цигарки(якщо сам не палить то палять інші), чай, кава, ложка кружка миска,засоби лічної гігіени,невеликий набір ліків першої необхідності,з десяток пачок мівіни(або щось швидкого приготування) ріденького посьорбати,якщо проблеми з постачанням. Обовьязково невиличкий фонарик, у блінах не завжди е світло. Ніж карманний, сірники запальнички. і.т.д.
В7 доброго ранку ! На дворі невеличкий мінус, мітрологи вангують відлигу, але не на довго, бо через тиждень знов намалювали великого мінуса _((( Маю надію та велике бажання запірнути під воду та здобути великого, ні, ВЕЛИЧЕЗНОГО ртоХфея, ТРИ, отакеєот !!! А поки що така картина на Дніпрі ... Отже, ранкова кава та до рибних справ !!!
Шкода що тепер карабід так просто не візьмеш....про ашки ще не питав в магазині,ждем весни...можливо що я його з фіскарем вполюю.
В 14 знайомим висилав вологі серветки,дуже помічні були при недостачі води навіть для пиття ,а для особистої гігігєни саме те,і фаберже обтерти і ноги щоб не гнили....
чого це? у будівельних крамницях повинен бути або у жеку чи іншіх водо=газо канторах бо автогени в них є тож і карбід теж повинен бути
Тож за грорші,зараз все є..... та не хочу я його вже травити,хочу в полон живим взяти і перевербувати,вредному сусіду диверсанту заслати!
Так вірно, взагалі буде ясно шо треба як вже буде на місти. Якщо на трассі блокпост то там постачання без проблем. А от на опорніках то вже справа інша. Якщо якісь свіжі опорніки з нових то необхідна буде бензопіла( я свою нову з дому забрав, так там і лишив хлопцям) ох вона нас і рятувала. Теплий одяг, непромокайки обовьязково, устілок кілько пар, жіночі підкладні сушити взяття. З часом призвичаеться та буде вже видно,що далі.