Який спати,а поговорить про проблеми галактичного маштабу Пане Гринго а Ви,що ще Славуту ремонтуєте??
та потеревенити звичайно можна але чого вас тії проблеми хвилюють ранком ? бо переважно таке обговорення зазвичай бува у вечері, після доброї вечері
Вітаю панове, -15С, збираюсь на працю, завтра пятницю. ашо у вас? з шабатним таки да вас , четчергом.
Вітаю, шановні. За вікном туман і -10°С, а їхать треба. Хто з бувалих підкаже що може знадобитися на блок-посту крім одягу, броні і зброї? Мені якось пох…ю Ваші переліки. Ви ж мене із заповіту все одно викреслили, отже можу тепер і про відсотки не думати і взагалі не паритися
Треба було менше триндіти по цілявізіру http://censor.net.ua/video_news/425...i_sorval_aplodismenty_v_studii_propagandistov
Під машину- в коробку заходить вал від консолі- він зажатий хомутом. Дивимося уважно чи не провернуло
Таврія - та сама лісапедка, поки гайки крутиш — їде. І не треба на неї гнать — класна машина… ну звісно для свого класу
Там мелкие должны быть. Ручку на нейтралку и за 3 раза спокойно регулируется. Если правильно, то ручка по середине - как раз вперед будет 3-я передача.
Ну значить їду розкуркулювати самізнаєтекого, ібонефіг було із заповіту викреслювати такого файного хлопця як я)))))))
то ви безстрашний чи безбашений непотрібне закреслити.геть ніц нікого небояться, мо і собі забить на %. даєш равалюцію!
всі нумі...колекціонери монет свого роду шуллери.вздрять хорошу річ-і...людській жадібності немає меж.тіпа-моє золотце!хоча 91% комрадув порядні/розкажуть.підскажуть.навчать.ціну адекватну оголосять./.доброго дня всім!в нас+-0.збирається як на дощ.ото буде атас!