ні. я хочу здати вас трьох до контррозвідки та отримати подіку за пильність а мо і мендалію. отакоєот. а ви кажете
з веселого. хто там з кійова та околиці?! допоможіть хлопу, подаруйте два-три цебра бензіну, солярки, гасу або іншої добрепалаючої рідини.))) https://twitter.com/l_aquitaine/status/826726598103691264?s=09
ахахаха, це точно! когсь дуже мені нагадує, хоча і сам такий! а якщо ще і їсти гукаюють!!! ахахаха пан К , а як ви гіф-ки вставляете?
Доброго вечора,-9.Хоча де там він добрийЗ ранку все було орднунг,а в 5 годин вечора перестали передачі включатися,кинувся до троса,в порядку підтіг,один грець ніц включання передач.допхався домів,прошерстив інет,пишуть що попало найбільш вірогідно що пружина вискочила з диска зчеплення або вилку погнуло,хоча після чого?все різко стало!(авто славута)Хелп мі!!
Зупиняє Дайїшник машину:Тероисти захопили ВР.заручники всі їпутати.Вимагають 2 ляма баксів.або спалять ВР.Дайте хоч шо небудь.Чоловік подумав трішки:Ну літрів 5 соляри дам.
Кажуть добрі люди, що маєток шуфрича палає Нажмите, чтобы раскрыть... так все село допомогало хто чим міг : хто дровами, хто паливом Наскільки правдива інформація,я вже готовий вислати пару літрів.....
Головне щоб МЧСники "оперативно" спрацювали... Славута тож наслєдіє совавтопрома...... народженна в муках розвалу соціалізму....пережиток 80х....історія.