Я перед Різдвом вигріб з дідової оселі все залізо те що не пропили родичі - вийшло три легкові причіпи , ціна 4пісят за кіло ! Вийшло майже п'ять тисяч прибавки ( мінус заправка товаришево автомобіля та дебела "заливка" його власника ) ! Відсотки сплатив - розповів кумовиним та сусідським малим шоби приносили вечерю й отримають щось надзвичайне . Так вони , малі чортенята , переповіли то всім знайомим і довелось останнім вже давати тільки гроші по пісят та по сто гривнів бо цукерки , мандарини та печиво розійшлись за годину
а може ми вас всією нашою громадою у відрядження у Раду відправимо, наведете там порядок та поставите всіх на тариф, та ревізіі поробите, а як не будете справлятись - погукаете - ми припрем состав з порожнімі вагонами!
Так - звільнять , але після суду . Якнайскорше шукайте свідків шо то Ви випадково натрапили на секретний архів й не мали злого умислу проти чинної влади . Думаю шо поки що тільки в якості свідка , та й то якщо сам Кнцрвтр ще не переглянув лєнту ...
Тільки ради Вас! Зараз піду найду та фотну, я думаю пан Вольф не образиться. А то пан К ще і мене на тариф святковий поставить