ось по дорозі до дому таке зустрів. і це посеред міста, уявляю що то у степу коїться, яж лячно стає туди виходити.
То не ходи як лячно Полохливий ти наш Та і куди тобі старому ходити вже ??? Сиди дома,пий каву,смали люльку та розповідай молодим казочки копарів
Чудові фото Людина може годинами зачаровано дивитись на багаття А ще на воду,і на те,як працюють інші
Спасибо! ну если когда нибудь буду на Украине - то привезу но только не Саратовского а из деревни которая в Волгоградской обл ... а то в городе не сало а резина ...
як то нема? ти ж сам мені години три тому розповідав що ти вареників з сала наївся та іще заїв отою гущонкою що не продав сьогодні на ринку. обіцяв ще і старому завтра цебро вареників з салом відвезти.
Я, як старший товариш тобі наказую це все в суботу взяти в музей з собою! Будем в шкільному музеї стомлюватись разом! я покажу тобі як треба!
Та добре, бо мишка сказав що його вже тошнить від сала!Хоча останній раз коли я його бачив мені так не показалось! Не мишкка а гладкий кнурик!
4 на 4? там його одне пузо поміститься! Ти навіщо його так розгодувала? Чи ти може його використовуеш як Фунтика? вже бачу рекламу-"Кабан -віщун Аскот прогнозуе виграш Євро збірній України!"