то пусте. непереймайся. я тобі ще і чуба пофарбую у чотири кольри. будеш мейстрімом, після тебе всі так почнуть робити.
Звiдки у Iллiча чуб?Не хотiлося давати поради,але пофарбувати йому можливо хiба брови,та й то тiльки у кольори держпрапора
от вистрижу і буде в нього чуб. та ще примушу вуса відпустити щоб на людину був схожий а не на ільковича.
В мене то хіба,як з тел.заходжу і то рідко.а мо перевіряє,чи я часом не залізяка яка сонечка ліпит друзякам ящиками.хоча якщо уважно почитати,що ми тут одне-одному відповідаєм часом м.... любому залізу вже б ум за разум зайшов та закоротив))))))))))))))
Ездили с Артуром на то место на карте,про каторое спрашивали.Позиции и жилые кварталы.Правда действительность не совпадает с картой.Пока нашли,пока дошли.Короче время поджало,находок-негусто.У меня венгерская кокарда 1FJ.Именно так как написал,а не наоборот и пуговка №13.Про Артуровы находки он расскажет сам.
так ви ж теж причаїлись та сидете тихенько. точно щось замислили. чи мої відсотки перехопити чи в Громова ревізію провести.
що в вас тарпилось? тещя несподіванку влашутвала та зазирнула на вогника. а там таке! грамахвона грає, дівчата голі скачуть, горілки стілько що споїти можна два полки кацапів, а диму від цигарок стілько що сокира у повітрі висе та непадає.
ну так ви ще і заплатите за ревізію а хто то вирішив ваше воно чи ні. отож! треба спочатку розібратись чиє воно та кому воно потрібно а вже після можете казати що то ваше. оно мо панові Громоффу воно теж потрібно. отож.