і тобі шалома на усю твою жидобандерівську пику. всіх зібрався але почну з тебе бо до тебе ближче пхатись
так коли я в змозі та гуморі ти чогось заклопотаний постійно. і що в тебе серед ночі за клопіт такий. ну був би одружений то я б зрозумів а так який в самотнього холостяка клопіт може бути?! нерозумію!
та жінка пускає. я через це не переймаюсь. якщо треба то я іду туди куди треба та коли треба. вона розуміє що є суто чоловічі справи.
А де ция Победитель подилась?У пользователях шось зникла.Може нарешти вийшла замуж та за розум взялась?
та паромець лише декілько днів як з бані вийшов. знов буровати почав. а камандор вже довгенько там. і це дуже добре. треба всіх кацапів до бані відправити бо толку з них небуде. ми непробачемо та незабудемо що вони на своїх лаптях нам войну принесли та наші хлопці загинули. вже як раніш небуде. мо хтось з роісі і нормальний є але таких дуже мало.
та біс її знає. мабуть зберається воювати проти нас. але на її дупу хворми нема то і сидить вдома поки що та сухарі собі до буцигарні суше. бо багато хто памятає її украінофобські пости і сподіваюсь їй цього неподарують
Памьятаэте як я ей про Червону зирку написав?Як вона кудахтала,аж до бану мене довела.Шлях би ий трафив.
Був сьогодня у Вижници,вибачаюсь вже вчора.Так гуцули вси села у жовто -блакитни кольяри размалювали.Аж сердце зрадило-патриоти!Не то шо румини.Дуже жалию що фотика не було.Як знову поиду обовьязково визьму-багато цикавого.
сьогодні у губернії був по справах так проїздив знамянку то там і до цього патріотіки вистачало а тут побачив що кожен стовп над побілиною частиною має малюнок державного прапору. а в нас ліше мости розмалювали та прапори на дахах та на різному транспорті від великих автівок до табурєток та роверів.
Тю, то візьми фарби, та і малюй собі десь на зупинці, чи на вуличній огорожі. І очам приємно, і міському господарству допомога. Неподалік мого житла є базарчик. То якісь приємні молоді люди пофарбували там і всю огорожу, і тильний бік ларьків, що йде вздовж дороги, і все, що було вільне та нефарбоване. Причому вони тільки починали роботу, то поставили обрізану пластикову пляшку для грошей з написом: "на фарбу". Народ допомагав. Фарби вистачило на всю вільну площину поблизу базару.
то приїзди та допоможеш а заразом я і тебе підфарбую або хочаб підстрижу на свій манер. будеш красивим та модьнім.
Слава Україні! підкажіть, тепер коли в темі натискаю, що пост подобається, то перепитує чи я впевнений?