І що продаєте? Мушку чи ложеве кільце? Бо після "майже комплектного" ліхтаря пана К. ці слова автоматично викликають певні підозри.
я поки що цікавлюсь. хоча і побалакати теж можна. як вам погодка зараз? в мене оно наприклад знов паморозь на деревах і мороз почав спадати, вже ліше -12
в мене погода майже така сама,тільки градусник чогось 20,5 по цельсію видає,ну і паморозі на дружининих фіалках ніц
Я ото піду провідаю як мій диванчик,чи не сумує без мене А пану який не хоче в мене щось купить осього,нехай вивчає,що то ото за модель
тю. так це мітральєза якась. предвісник кулемета, тілько працює на мускульній тязі а не на порохових газах як кулемет
Гугл прекрасно шукає по картинках. А в тому музеї багато всякого незвичайного: http://military-museum.livejournal.com/34757.html
от тілько написав то якийсь нуб. ну який то кулемет в сраці?! то мітральєза або картєчніца але ніяк не кулемет. та і інші коментарі доводять мене до сказу що аж кулаки чухаються натовкти йому пику за ті підписи під світлинами.
Він не претендує на істину в останній інстанції. Дивися картинки, і подякуй людині, що вона їх виклала.
а що то ви пане ЗСаломНалийКум ховаєтесь від нас, га? тілько вподобайти тицяєте а привітатись нехочете?
В случае продажи лота 6% от последней ставки От 0 до 2 000 грн. 5% от последней ставки От 2 001 до 5 000 грн. 4% от последней ставки От 5 001 до 10 000 грн. 3% от последней ставки От 10 001 до 100 000 грн. 2% от последней ставки От 100 001 грн.
В7 доброго ранку !!! Нарешті і в нас приморозило, ранком було -13,5. Дніпро замерз майже увесь, але то не на довго, доки рівень не скинуть та дадуть течію. Гарно що влітку склав гараж, він хоч і в дюрочках, але пінтуру тримає різниця в 5 градусів, не меньше ... темні плями, то відкрита вода ... Отже, ранкова кава та до цицькатого діла ...