Дякую,гадав може маете квадратну германську.А кругленька накладка,нічого так.Виставте на оцінку і на аук.
Лот можна поставити з 1 грн, але є н.анс якщо нехто некупить а поставить 1 грн то продасте за одну, або відмовитесь від продажу і получите - в рєпу.Друнгий варіант, ставите ту ціну за яку хочете продать, вказуєте час , ціну і т.д шаг ставки йде від суми лоту. ну я не порушник, я айтішнік аукціону, тестую і вказую на недоліки.
Пане Руслан Ви помиляетесь нема там такої. Пряга ушатанна ( я її знайшов по партизанах, убита в хлам, мідна з обратки свастіку добре видно.) А мітунза я на городах знайшов давно вже хтось з вермахтовської люмініевої випиляв їого)
Коло Мітунза як раз німаковська пряга, пічалька правда. Партизани Наумова постарались над її апгрейдом))
Та якось не дуже подобоеться там відстегувати. Я не особо в курсі но начеб то там треба внесок щоб торгувати, а тоді проценти від торгів.
Отож і є одна з причин чому я там не регюсь,дасть бог розкрутиться тутешній аук і буде все по розділах як годиться А можно в лічку зацепи,фурнітурка то деяка маеться(продав деяку)