по 2+2 іде зараз передача зброя. вже про глок, форт показували, зараз про саперів, там даж мд гарет 2500 є.
вітаю панове. з Йорданом вас. на дворі сонячно та морозно, -10. води можна і вдома набрати і буде така сама як у церкві, в мене років три стояла у пляшці то нічого нестало з нею.
труси можна панові Алексу запродати за грубі гроші, зуби теж йому. нам монисто зробе та на шиї носе. щоб його усі хто його незнає боялись
Вітаю панство з Хрещенням Господнім! То все через те, що сьогодні змінюється структура води. Вона інакша, аніж весь інший рік. І ніхто не знає чому. Раніше аніж продавати, краще розкажи, чи є в тебе ті труси? Роби їх фото на фоні цієї сторінки, виставляй в темі, тоді будемо говорити.
ти ото не камизись а купляй поки ціна не виросла бо пошємо бульдйоновку та продамо реББе Похабичу. і він буде самий модьній у своєму бишові, модніший за свою сусіду.
Ого! У нас у темі завівся продавець повітря, який довгі роки маскувався під порядного камрада. Або виставляй фото, або зараз пишу Владу, що ти непорядний продавець та кидала. Нехай відлучить тебе від форуму, якраз матимеш час подумати про охорону природи.
чого це повітря? всьо по чесному. хутро вже оно є. але щоб не псувати його тре визначитись що та на який розмір шити. так що тут ти трапив пальцем у небо!
Вітаю товариство з святом. Трохи прихворів, то від скуки перебираю всякі дрібнички. Хтось може підказати по німецькому гудзику (бо по німцях я нічого не тямлю) проглядається частина клейма SCHENKL але щось ще є попереду ніби "1" проглядається. Чітко видно, що виробник з WIEN
Доброго дня! Якщо німець на ДСВ, то зараз подивлюсь. На ДСВ не знайшов такого виробника, продивився 330 відомих виробників.
У мене то й німців особливо не було - так десь пробігали в 1943 ганяючись за ковпаківцями. А взагалі австрійці виробляли гудзики для німців?