нє я спать, там полуночніки братья момпансьє хай торгуються. скоріш за все якщо хтось незасне то 300 грн буде а вам хвігурки потрібні? нєцке недам , а так мо щось і є
Зовсім трохи не вистачило: З іншого боку, якби далі торгувалися, то ціна могла б іще піднятися. Враховуючи, що пан К. планував заплатити гривень з 40, не купилася - та й нехай. Купиться інша.
Вітаю зі Святом !!! Хай свята водичка Скропить ваші личка І окропить ззовні, Щоб були здорові! Хай окропить хату, Щоб в ній зла не знати! Скропить всю родину, Щоб жила щасливо! Колись на світанні сам Христос хрестився в річці Йордані!
Доброго ранку,піднявся,глянув що на вулиці -7 ,і назад під перину.З святом всіх,випив кружку води,сьогодні вся вода як ліки,помочна.
да, тіко шо мені робить з хвігуркою? мабуть невикуплю лот, напишу що розгон лоту був.хай перевиставляють
Доброго ранку. Водичка мокра,зате цілюща)) Та він же тільки самовивозом пропонує. Дизель? Спойлер: як заводити уліса а как ты сам думаешь какой может датчик отвечать за холодный пуск??? либо как-либо воздействовать на него??? я предполагаю что за пуск отвечают следующие элементы в наших машинах: 0) на самом первом месте комплекс: форсунки (впрыск) - компрессия; 1) датчик объема расходуемого воздуха с встроенным датчиком его температуры; механический клапан EGR; 2) датчик температуры топлива (можно скинуть с него клемму и повторить запуск); 3) регулятор давления на ТНВД и датчик давления топлива в рейке; 4) топливный фильтр и качество дизельного топлива; 5) свечи накала (не самое важное при заводке авто! даже с двумя из 4рех свечей можно завести авто, а можно и вообще без них) конечно от мороза зависит. 6) качественное моторное масло (синтетика, либо качественная полусинтетика очень влияют в холода на запуск двигателя) 7) прокачка топлива по трубопроводам - если трубопроводы с осадочными шлаками в некоторых местах, то загустевание топлива и непроходимость топливопроводов становится именно в этих местах наиболее вероятной.... (требуется скидывать с фильтра магистраль и проверять прокачку. холодной зимой большего утепления требуют не фильтр а именно эти патрубки) может я что-либо не учел, но важное вроде все описал. взяв тут http://www.fiatclub.by/foroom/viewtopic.php?f=17&t=25365&start=40
Доброго ранку панове, -10С, скоро весна, на дворі клас всі дерева в інії, прикольно так, ашо в лісі, рвону мабуть в неділю на коп, пофотаю. з рибним днем таки.
Христос Хрищається, шановне товариство! погода морозна і трохи сира - як раз пірнати в ополонку! нехай вода змиє всяку гидоту з нашого життя!
Бензовий.не качає насос.вже завтрі буду ковирять.гріти.мо вода замерзла.мо сам насос здох.Будем побачить
Може на дні бака вода набралась і замерзла, якщо бензу літрів 10 є в баку, можна чистого спирту залить грамів 100.
В7 доброго ранку !!! На дворі прохолодно, але не дуже, десь -4, похмуро, вітра нажаль, нема, бо трохи б кригу палямав, та можна б було попірнати з ружжом ... Отже. ранкова кава та да рибних справ !!!
камрад то на бензині їздить, якщо конденсат і є то мало, і притом як замерзне то льодянка буде маленька, притом внизу бака., в насос ніяк непотрапить бо сеточка є.вихід один, мінять машину.
Доброго ранку!!! Кому рибний день а кому і бобровий хлопи приперли а тепер думаю чи можна розбирати на водохрещу?