До вечері готуємось,будемо голодати.....шо там господь послав....на вечерю. Просив дружину вареників з капустою і грибами, а вона спростила задачу,пиріжки напекла...теж смачні. Завтра по воду можна ногами сходити,буду зараз чарочку тянути. Після відвідин магазину лікерогорілочного ,задумав купити електросамогонний дестилятор з колоною і сухопарником....пора вже і про печінку подбати і бюджет сімї.
прям ділема, пишіть Опришку він вам пришле, я можу маминої нірванівки або на грибах прислати.чи у вас усилений пайок
можу порадити привезти її мопедом. хоча воно і погода така собі, тілько морозець, а от якби ще і вітрюган був та добряча завірюха то отею була сама гарна погода щоб на мопеді їздити
та що їм буде? вони ж в хутрі! а в пана Алекса взагалі у йжачковому незабаром будуть. йому взагалі можна на снігу цілу зиму спати
розмовляв з паном В. оце тіко аж вжар кинуло про фігурку що про. пану К. а воно он як https://auction.violity.com/36228007-minatyura-farfor-bratya-mongolfe Пока торги веде фаворит owl1 звичайно розганяє, той хто купить хоче, амо розгонщик, х. зна я в фарфорі 0.